Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Grupul german Kärcher va inaugura o a doua fabrică în România

1
12 May 2021 17:00:39
Autor: Afrodita Cicovschi

Grupul german Kärcher a anunţat miercuri data la care va inaugura cea de-a doua fabrică din ţara noastră, dar şi deschiderea unui nou magazin în Constanţa şi a unui nou centru în Bucureşti, cartierul Militari.

Kärcher, lider mondial în tehnologia de curăţare, va inaugura în luna octombrie o nouă unitate de producţie în Curtea de Argeş, investiţie de 20 milioane euro, unde va produce aspiratoare, şi vrea să îşi dubleze afacerile din România până în 2025, de la 23 milioane euro în 2020.
 
Grupul a inaugurat în 2016 la Curtea de Argeş prima unitate de producţie din România, unde fabrică aspiratoare, în urma unei investiţii de 15 milioane euro.
 
"În octombrie deschidem a doua unitate din Curtea de Argeş, cu o investiţie de 20 milioane euro. Investiţia primei fabrici, deschisă în 2016, a fost de 15 milioane euro. Astfel, investiţia totală se ridică la 35 milioane euro. Terenul a fost achiziţionat încă de atunci", a declarat Lilia Sedlar, preşedinte regional Kärcher în Europa de Est.
 
Compania va deschide un nou magazin şi în Constanţa, ce va fi inaugurat la începutul anului viitor.
 
Kärcher, lider mondial în tehnologia de curăţare inaugurează cea de-a şaptea reprezentanţă din ţară. Noul Kärcher Center este situat în Militari Shopping din Bulevardul Iuliu Maniu 560A, Bucureşti.
 
Aici vor fi listate peste 500 de produse atât pentru uz casnic cât şi profesionale. În categoria aparatelor de uz casnic clienţii vor putea găsi aparate de curăţat cu presiune, mult apreciatele aspiratoare umed-uscate multifuncţionale, aspiratoarele de geamuri, aparatele de curăţat cu aburi, aparate electrice de curăţat podeaua, produse destinate curăţarii şi întreţinerii grădinilor cât şi o varietate de detergenţi şi accesorii.
 
Din categoria aparatelor profesionale, sunt prezente următoarele categorii: maşini de măturat, aspiratoare profesionale, maşini de frecat – aspirat. 
 
“Această investiţie este parte din planul nostru de creştere accelerată care vizează o dublare a cifrei de afaceri în următorii cinci ani. Deşi produsele Kärcher au acoperire naţională prin marile reţele de retail şi prin reţeaua de dealeri autorizaţi, Kärcher Centers oferă în plus clienţilor experienţa 360 de grade a universului Kärcher, prezentând peste 500 de articole şi asigurând consultanţă tehnică în probleme de curăţare din orice domeniu, consiliere personală în decizia de cumpărare, demonstraţii de produs, servicii de închirirere aparate şi extragaranţie.
 
Acesta este locul unde putem face demonstraţia misiunii noastre: Kärcher are soluţia pentru orice sarcină de curăţare din orice domeniu”, a declarat Monica Iavorschi, Director General Kärcher România.   
 
În ultimii cinci ani, business-ul Kärcher România s-a dublat iar în 2020 am înregistrat o cifră de afaceri de 23 milioane de euro, având o creştere de 17% faţă de anul anterior. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ionel Marcu
12.05.2021, 18:14:35

Încă o firmă capitalistă exploatatoare, care nu va amâna cu luni și ani de zile, ca firmele de stat românești, plata către stat a CAS și CASS reținute de la angajați și nici nu-i va plăti cu 2.300 lei pe lună. și nici nu va avea un CA ce colcăie de pesediști, peneliști, useriști, udemeriști, că aldiști nu mai există, s-au făcut pesediști.

-5 (9 voturi)
Modifică Setările