Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Hidroizolaţii Conduraru vă invită la Construct Expo 2017 în zilele de 23-26 martie

0
Articol publicitar
9 Mar 2017 10:44:24
Autor: ADH

Hidroizolaţii Conduraru SRL, companie care se bucură de peste 15 ani de experienţă în realizarea lucrărilor de hidroizolaţii şi termoizolaţii, are plăcerea de a vă invita la Pavilionul Central Romexpo – Parter, Stand C05, în intervalul 23-26 martie, cu ocazia desfăşurării.

Construct Expo 2017 este un târg cu grad de internaţionalizare de 30% care îşi propune să prezinte produse noi, idei noi, servicii noi şi afaceri noi din domeniul construcţiilor.

Expo Construct – un adevărat lider şi generator de tendinţe în domeniul construcţiilor – îşi doreşte să promoveze inovaţia şi ultimele tendinţe, materialele de calitate, arhitectura contemporană, dar şi tehnologiile şi soluţii verzi. Evenimentul care include şi demonstraţii live este adresat atât specialiştilor, cât şi publicului larg.

Nu mai puţin de 525 de firme din 21 de ţări au ocupat cei 20.000 mp la ediţia precedentă. Cele peste 20.000 de persoane care au participat anul trecut la eveniment au avut ocazia să participe şi la celelalte târguri care se desfăşoară simultan, lucru care se va repeta şi în 2017: Ambient Expo, Romtherm, Romevirotec, Mobilă Expo, Antique Market, Expo Flowers & Garden şi Târgul de Produse Tradiţionale.


Hidroizolaţii Conduraru SRL este liderul pieţei autohtone de hidroizolaţii şi termoizolaţii, având mii de lucrări finalizate cu succes, atât în zona construcţiilor civile, cât şi în sfera industrială.

Compania care are parteneriate active cu branduri recunoscute la nivel internaţional, precum General Membrane, Bauder, Ravago, Apla-Fabryo şi Soprema, asigură atât aplicarea specializată a sistemelor integrale de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru infrastructură şi suprastructură, dar şi în ceea ce priveşte reabilitarea imobilelor existente.

Printre tipurile de lucrări efectuate de companie se regăsesc: hidroizolarea fundaţiilor, a teraselor circulabile, necirculabile sau cu vegetaţie, dar şi execuţia lucrărilor de hidroizolaţii ale podurilor şi pasajelor rutiere.

Garanţia satisfacerii nevoilor individuale ale clienţilor Conduraru Grup este asigurată de experienţa de peste 15 ani, în care şi-a demonstrat adaptabilitatea şi seriozitatea, aducând întotdeauna un plus de valoare fiecărui proiect realizat.


Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

Str.Utieşului, nr.15, Sector 2, Bucureşti

0721.724.104

office@hidroizolatii-conduraru.ro

www.facebook.com/hidroizolatii.conduraru/

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările