Afaceri

articolul anterior articolul urmator

IQOS lansează We Edition IQOS 3 DUO, o ediţie limitată inspirată de frumuseţea diversităţii

2
25 May 2022 12:25:56
Autor: ADH

Deschiderea sezonului estival înseamnă, anul acesta, mai mult ca oricând, o deschidere a tuturor spre noi experienţe şi, mai ales, spre ceilalţi. Spre bucuria de a fi împreună şi de a împărtăşi momente frumoase. Spre acceptare şi încredere în viitor.

Inspirat de diversitatea şi de unicitatea membrilor comunităţii din jurul brandului, IQOS a lansat, luna aceasta, ediţia limitată a dispozitivului IQOS 3 DUO, We Edition, precum şi un set de accesorii complementare, a căror cromatică susţine simbolic mesajul campaniei: Suntem diferiţi. Suntem împreună. Cu IQOS.

Designul îndrăzneţ şi puternic colorat al dispozitivului subliniază ideea care stă la baza campaniei, prin care IQOS celebrează curajul de a fi deschişi şi de a îmbrăţişa noul, dar şi diferenţele dintre oameni, pentru că toate acestea contribuie la realizarea progresului comun. Noua ediţie limitată reprezintă o manifestare concretă a viziunii unui brand care priveşte spre viitor, inovează, dar care se inspiră şi este atent la valorile şi preocupările membrilor comunităţii sale.  

În aşteptarea acestei veri care reprezintă, pentru noi toţi, un nou început, ne-am dorit să ne apropiem din nou de consumatorii noştri şi de ceea ce îi preocupă cel mai mult. La capătul unei perioade în care diferenţele au părut că ne îndepărtează, We Edition IQOS 3 DUO este maniera noastră de a comunica un mesaj de susţinere a utilizatorilor noştri. Pentru IQOS, diferit înseamnă unic şi inovator. Iar inovaţia este parte din ADN-ul nostru. De aceea, mesajul campaniei noastre este unul de acceptare a celuilalt şi de îmbrăţişare a diferenţelor care, iată, ne aduc mai aproape. Pentru că, deşi suntem diferiţi, noi, cei din comunitatea IQOS, avem un lucru în comun: am ales o alternativă mai bună şi punem pe primul loc experienţele noi pe care le trăim împreună.” – Denys Strobykin, Director Marketing & Digital, Philip Morris România.

Frumuseţea diversităţii este reflectată prin paleta de culori a dispozitivului, dar şi prin culorile căpăcelelor care completează colecţia We Edition. Astfel, fiecare dintre cele patru culori, Serene Blue, Proud Purple, Joyful Yellow, Celebratory Orange,  reprezintă un simbol care defineşte universul IQOS, în care unitatea, progresul, apartenenţa şi unicitatea sunt elemente fundamentale.

We Edition IQOS 3 DUO este prima ediţie lansată de IQOS în 2022 şi cea de-a şasea ediţie limitată lansată pe piaţa din România. Dispozitivul şi accesoriile pot fi achiziţionate din magazinele IQOS din ţară, precum şi online, pe IQOS.ro, din 9 mai.  

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină care provoacă dependenţă. IQOS este destinat adulţilor care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susţinut de IQOS.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Capsuna Ion
25.05.2022, 18:03:26

Sa ma c... in diversitatea voastra! Tocma aia diversi au risc mai ridicat! Interziceti prodesele astea si vai credeti in timpenii! Astia isi vind si mama sa faca profit!

Little Thistle
25.05.2022, 21:53:57

Bine ca n-am cumparat asa ceva, nu stiam ca aceasta marca reprezinta identitatea unei minoritati sexuale. Cat despre indemnul penibil cu "impreuna"...multumesc frumos dar am capacitatea de a decide singur impreuna cu cine vreau sa fiu, nu am nevoie de sfaturile unui producator comercial de tutun.

-11 (11 voturi)
Modifică Setările