Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Joao Brigido a fost numit director al fabricii Philip Morris România

0
28 Sep 2021 15:45:05
Autor: ADH

Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Joao Brigido în funcţia de Manufacturing Director al fabricii Philip Morris România, începând din 1 august 2021. Joao Brigido preia mandatul de la Herman Van Staalduinen, care a condus fabrica în ultimii 4 ani şi a fost numit New Products and Technologies Introduction Program Director în cadrul Philip Morris International.

Fabrica Philip Morris România din Otopeni se află în centrul strategiei PMI de a înlocui ţigările cu produse cu risc redus ca urmare a investiţiei de peste 500 de milioane de dolari pentru a dezvolta capacităţi de producţie a consumabilelor pentru IQOS, sistemul electronic de încălzire a tutunului dezvoltat de PMI. Peste 92% din producţia de consumabile pentru IQOS a fabricii Philip Morris România este exportată în 54 de pieţe de pe 5 continente.  
 
 
Joao Brigido s-a alăturat echipei Philip Morris Portugalia în 1999. De atunci, a deţinut funcţii în companii afiliate Philip Morris International în mai multe ţări, inclusiv funcţiile de Director Operations pentru Philip Morris Coreea de Sud şi Director Operations pentru Philip Morris Brazilia.  În 2019, a fost numit Director Operations  în cadrul Philip Morris Filipine şi a condus fabricile din Batangas şi Marikina.  
 
Mă bucur să îmi aduc contribuţia în continuare la transformarea companiei şi la construirea unui viitor fără fum. Îl felicit pe predecesorul meu pentru că a transformat fabrica din Otopeni într-una dintre cele mai importante şi moderne unităţi de producţie din cadrul Philip Morris International, cu un impact semnificativ economic şi din punct de vedere a respectului faţă de mediu. Investiţiile în fabrică, în oameni şi în cercetarea şi inovaţia pentru dezvoltarea unor noi produse vor continua pentru a asigura un viitor mai bun pentru milioanele de fumători adulţi care altfel ar continua să fumeze.”, a declarat Joao Brigido, Director Manufacturing, Philip Morris România.  
 
Philip Morris România este un afiliat al Philip Morris International, companie care transformă industria tutunului pentru a construi un viitor fără fum. Viziunea PMI este de a înlocui ţigările cu produse cu risc redus care – deşi nu sunt lipsite de riscuri – sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului. Fabrica Philip Morris din Otopeni se numără printre cele opt fabrici din lume care produc consumabile pentru IQOS, dintre care trei sunt în Uniunea Europeană (România, Grecia şi Italia).  
 

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum 

Philip Morris International (PMI) şi-a propus să transforme industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum în care ţigările vor fi înlocuite cu produse fără fum în beneficiul fumătorilor adulţi care, altfel, ar continua să fumeze, dar şi al societăţii, al companiei şi al acţionarilor săi. PMI este lider internaţional în industria tutunului şi se ocupă cu fabricarea şi comercializarea ţigaretelor, a produselor fără fum, a dispozitivelor şi accesoriilor electronice aferente acestora, precum şi a altor produse care conţin nicotină pe pieţele din afara Statelor Unite ale Americii.  Suplimentar, PMI pune la dispoziţia Altria Group, în vederea comercializării sub licenţă în Statele Unite, o versiune a dispozitivului IQOS şi consumabile. În SUA, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a autorizat comercializarea acestor produse în urma evaluării cererii de autorizare a punerii pe piaţă a unui produs din tutun (PMTA) şi a autorizat promovarea unei versiuni a dispozitivului IQOS şi a consumabilelor aferente ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) şi a determinat că o decizie de expunere modificată este oportună pentru promovarea sănătăţii publice. PMI îşi construieşte viitorul pe o nouă categorie de produse fără fum, care, deşi nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului tradiţional. Prin eforturi multidisciplinare în dezvoltarea de produse, tehnologie de ultimă generaţie şi oameni de ştiinţă de top, PMI doreşte să se asigure că produsele sale fără fum răspund preferinţelor consumatorilor adulţi, precum şi cerinţelor riguroase de reglementare. Portofoliul de produse fără fum IQOS al PMI include produse care nu ard tutunul (heat-not-burn) şi produse cu vapori cu conţinut de nicotină.  În 30 iunie 2021, produsele fără fum dezvoltate de PMI sunt disponibile pentru vânzare în 67 de pieţe în principalele oraşe sau la nivel naţional, iar PMI estimează că aproximativ 14,7 milioane de fumători adulţi din întreaga lume au trecut la IQOS şi au renunţat la fumat. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.pmi.com şi www.pmiscience.com
 
Echipa de management a Philip Morris România e compusă din Daniel Cuevas (Managing Director), Joao Brigido (Manufacturing Director), Ruxandra Paşca (Director Consumer Experience), Denys Strobykin (Director Marketing & Digital), Claudiu Ilian (Director Commercial Opperations), Stere Garofil (Head of Project Management Office), Dragoş Bucurenci (Director External Affairs), Denisa Cristea (Head of Business Planning), Luminiţa Florea (Director People & Culture) şi Răzvan Costi (Senior Legal Counsel). 
 
Articol susţinut de Philips Morris International

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările