Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Lidl face angajări masive. Ce salarii oferă

5
19 Mar 2019 13:46:14
Autor: Afrodita Cicovschi

Unul dintre cei mai mari retaileri din ţara noastră, compania Lidl, anunţă că face angajări masive în următoarele două luni, oferind salarii atrăgătoare.

„Toţi cei dornici să ducă bucuria Lidl mai departe pot aplica la poziţiile diponibile în echipa Lidl, în perioada martie-iunie 2019, accesând platforma cariere.lidl.ro unde îşi pot încărca CV-ul.  
 
Oraşele în care se desfăşoară campania sunt: Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Cluj, Bistriţa, Bacău, Eforie Sud, Reşiţa, Sibiu, Buşteni, Corbeanca, Mogoşoaia, Pipera, Snagov, Ştefăneştii de Jos, Voluntari, Tunari, Mediaş, Avrig, Arad, Alba Iulia, Sinaia, Suceava, Tulcea”, a informat compania.
 
De altfel, Lidl România a anunţat că a lansat o nouă campanie de brand de angajator, prin care îşi propune să evidenţieze importanţa şi rolul tuturor angajaţilor care fac posibil ca produsele îndrăgite de clienţi să ajungă pe rafturile magazinelor. Campania „Dă mai departe bucuria Lidl” urmăreşte să atragă noi angajaţi, care să împărtăşească clienţilor din tot ceea ce ei iubesc la Lidl.
    
În urmă cu două săptămâni, Lidl anunţa că, de la 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit va avea o medie lunară de 3.500 lei, adică 2.180 de lei net. 
 
Suma include salariul şi tichete de masă, bonusuri anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri. La acesta se adaugă şi alte sporuri în funcţie de specificul activităţii. Retailer-ul susţine că toţi angajaţii vor avea în anul 2019 o creştere a venitului.
 
În plus, Lidl are o politică de salarizare în trepte, salariul crescând anual, în primii ani de activitate în companie. Dacă până în anul fiscal 2018, măririle salariale bazate pe vechime aveau loc garantat în primii 3 ani de la angajare, Lidl introduce o nouă grilă pentru toţi lucrătorii din magazine şi depozite. Astfel, începând cu 2019, creşterile salariale ale acestor categorii sunt garantate în primii 4 ani de la angajare.  
 
Lidl introduce pentru prima oară în 2019 şi un bonus aniversar, care va fi acordat lucrătorilor din magazine şi comisionarilor şi stivuitoriştilor din depozite, cei care reprezintă coloana vertebrală a activităţii companiei. Acesta se adaugă bonusurilor anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi tichetelor de masă, acordate tuturor angajaţilor companiei.
 
Beneficii speciale pentru zilele de sărbători legale
 
Lidl mai oferă tuturor angajaţilor din magazine 2 zile libere, atât de Crăciun, cât şi de Paşte. Totodată, angajaţii sunt remuneraţi pentru orele suplimentare, iar plata se face pentru fiecare minut lucrat peste program.
 
În plus, începând cu acest an, Lidl introduce un spor pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale şi dublează sporul pentru orele lucrate în week-end.
 
„Dezvoltarea angajaţilor este o prioritate pentru Lidl, iar compania investeşte constant în acest domeniu. De aceea, majoritatea poziţiilor de conducere sunt ocupate prin promovări, din interiorul companiei. Astfel, orice vânzător are posibilitatea de a promova în poziţia de manager de magazin şi chiar de şef de vânzări”, susţine compania.
 
Beneficii substanţiale, dincolo de venituri pentru toţi angajaţii companiei
 
Veniturilor în bani şi tichete valorice li se adaugă şi o serie de beneficii, printre care asigurare privată de sănătate, asigurare de viaţă, numărul de zile de concediu care creşte progresiv în primii ani de activitate şi oportunităţi de dezvoltare profesională.
 
În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajaţi, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine şi 4 centre logistice.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

LochRoagPM
19.03.2019, 15:02:58

Băi, frate nu mai scăpăm de ăștia nici după ce a intrat în vigoare oughe 114/2o18. Cine dreaqu mai cumpără de la Lidl ? Oare mai au bani rumânii că toate super- hypermarketurile sunt full 12/7 . Sărăcie frate , sărăcie! Se duce țara de râpă din cauza economiei și ăștia nu se mai dau plecați. Să vină tripleta de aur cîțu- dancă -fârșerotu , să câștige alegerile și să treacă la treabă că nu se mai poate cu boborul ăsta chinuit de pesediști. Toaaaată ziua stau prin mall-uri și se plimbă cu mașini de firmă ... sărăcieee și jelanieeee între propagănzi ... în victorinna plaza...muclesss... nu mai sunt cryptocoaine că puiuții de securiști au renunțat la ” keep fighting ! ” vorba lui burdujel jr. doar ce au început fusiunea cu pedeleul brătianului hOrban ludovice ....

-6 (10 voturi)
pur adevar
19.03.2019, 15:48:52

Bravo lor,pai mereu vad cozi uriase la casele de marcat..sa vedem daca au de unde angaja..toti romanii pleaca peste hotare.

0 (4 voturi)
Gigi_ Kent_
19.03.2019, 16:57:38

Anuntul Lidl ca si cele din anii trecuti sant MINCINOASE.La fel si panourile frumoase cu tineri care sant fericiti ca au salarii mari si lucreaza ca sclavi pe salariu minim pt Lidl. Am lucrat un an jumate la ei. Treaba adevarata e cam asa : iti dau salariu de 20-22 de milioane , te pun sa semnezi contract de 8 ore pe zi si pe urma te pun sa lucrezi 12 ore si iti tot spun ca e temporar. Mie mi au zis asta un an la rand pana m am prins ca eram un prost ca am crezut. Iti dau si tichete de masa daca brei insa iti taie din salariu, ele nu sant in plus ca la alte firme. Nu poti lua zile libere cand vrei, ti le dau ei cand au chef. Ma refer la cele 2 zile libere pe saptamana garantate de lege. De sarbatori nu dau nici un liber, sant niste mincinosi. Singura exceptie e cand inchid magazinul pt o zi. Deci faceti un calcul si impartiti 22 de milioane la 12 si beti agla cat de fspt cadtigati la ora. Inmultiti cu 8 di aflati realul salariu pe zi

+1 (3 voturi)
G. Andrei
19.03.2019, 18:40:21

Nu-i bai domnu Gigi, pentru 22 de milioane ar trebui să lucrezi zi și noapte fără întrerupere, ce mai în 5 ani ai luat miliardul și cine mai e ca tine.

-1 (1 vot)
Cel Mare Scarambeu
19.03.2019, 19:04:26

Pentru Pastele cailor nu dau nici un bonus???

+1 (1 vot)