Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Lunch cu şefa Amway Romania: Magia se întâmplă când găseşti în fiecare om cele mai bune competenţe

1
14 Nov 2014 14:39:46
Autor: Wall -Street.ro
Înainte de a se alătura Amway Romania, Ioana Enache a lucrat în multinaţionale precum GlaxoSmithKlaine şi OMV FOTO wall-street.ro
Înainte de a se alătura Amway Romania, Ioana Enache a lucrat în multinaţionale precum GlaxoSmithKlaine şi OMV FOTO wall-street.ro

De aproape trei ani Ioana Enache ocupă cea mai importantă poziţie în compania Amway Romania, unul dintre cei mai importanţi jucători din vânzări directe pe plan local. Combinaţia de antreprenoriat şi multinaţională i se potriveşte ca o mănuşă celei care se vede mai degrabă ca un partener decât ca un manager.

În cei trei ani de când conduce business-ul companiei de vânzări directe Amway în România am privit-o pe Ioana Enache ca pe unul dintre cei mai deschişi manageri în relaţia cu angajaţii şi presa. Ca orice manager, şi Ioana Enache a trecut printr-o evoluţie ca stil de leadership. Ea mărturiseşte că la începutul carierei era de părere "că tot ce ţine de business trebuia să fie strict. Mi-am dat seama însă că trebuie să găseşti pentru fiecare om în parte competenţa cea mai bună, zona sa de confort. În momentul ăla se întâmplă magia”, spune Ioana Enache.
 
Înainte de a se alătura Amway Romania a lucrat atât în multinaţionale precum GlaxoSmithKlaine şi OMV, cât şi în zona antreprenoriatului, când, timp de cinci ani, a condus propria sa firmă de consultanţă. “Revenită într-o multinaţională am rămas cu spiritul antreprenorial reacţionând în anumite situaţii similar unui antreprenor. Am ajuns în Amway, o companie pentru antreprenori, şi îmi place foarte mult această combinaţie. În momentul acesta nu mă gândesc din nou la antreprenoriat. Mi se pare că tot ce am avut în bagajul meu de experienţe de business se potriveşte perfect: noi oferim oportunitatea unui business şi a unui venit suplimentar unor oameni care vor să se dezvolte pe această zonă”, afirmă CEO-ul Amway Romania.
 
Citeşte pe wall-street.ro continuarea articolului 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Florin Mihai
14.11.2014, 16:01:42

In Romania exista oameni exceptionali creatori de plusvaloare. Mai simpu spus: lideri care gandesc in sensul oferit de Lucian Blaga: "In mine se mai vorbeste si azi despre tine".

Modifică Setările