Afaceri

articolul anterior articolul urmator

O mare companie din România angajează urgent 1.000 de tineri. Ce posturi şi ce beneficii oferă

3
22 Jun 2022 13:11:40
Autor: Afrodita Cicovschi

Un cunoscut retailer din România angajează urgent peste 1.000 de tineri, anunţând că oferă un pachet consistent de beneficii pentru toţi angajaţii din cele 28 de oraşe ale ţării.

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile pe parcursul anului în reţeaua de restaurante cu servire rapidă, ca parte a campaniei de recrutare „Credem în tinerii din România” derulată de McDonald’s în România.
 
Locurile de muncă vizează toate poziţiile disponibile în restaurantele McDonald’s: Crew member - lucrător comercial, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader - responsabil ospitalitate, şi sunt dedicate atât aplicanţilor din Bucureşti, cât şi celor din alte oraşe din ţară unde compania este prezentă. 
 
McDonald’s îşi propune astfel să vină în sprijinul tinerilor, oferindu-le acestora oportunitatea de a se alătura unui mediu de lucru plăcut şi incluziv, beneficiind de un salariu motivant, un program flexibil, care le permite să îşi continue studiile sau să îşi urmeze pasiunile, şi un proces rapid de promovare. Astfel, un tânăr angajat care se alătură companiei în programul de Manager Trainee poate deveni director de restaurant în 3 ani de zile. 
 
„Pachetul de beneficii pe care îl oferim este cu siguranţă atractiv pentru tineri. Peste 44% dintre membrii echipei McDonald’s au vârsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii noştri se află la primul lor job. De aceea, campania <<Credem în tinerii din România>> a reprezentat un pas firesc în strategia noastră de recrutare, pentru că ne dorim să purtăm un dialog autentic cu tânăra generaţie şi să le arătăm acestora că înţelegem pe deplin nevoile şi aşteptările lor. Credem în potenţialul lor, în optimismul şi entuziasmul cu care se afirmă, şi vrem să ştie că ceva bun îi aşteaptă la McDonald’s: sprijin, empatie, respect şi un job unde pot fi ei înşişi.” a declarat Monica Zdrancotă, director Resurse Umane în cadrul Premier Restaurants, operatorul McDonald’s în România. 
 
Cele 1.000 de locuri de muncă oferite în cadrul noii campanii de recrutare se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de peste 16 ani şi pot fi accesate şi de candidaţi fără experienţă, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare. Pentru un nou angajat, salariul variază în funcţie de poziţia ocupată şi numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend şi bonusuri în funcţie de rezultatele restaurantului. Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew member (lucrător comercial) poate primi un pachet salarial de până la 2.800 de lei net, în vreme ce un Manager Trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net. 
 
Angajaţii beneficiază, de asemenea, de sesiuni de training gratuit pentru dezvoltarea abilităţilor de lucru cu clienţii sau pentru a deprinde abilităţi de management, cursuri de igienă şi ospitalitate, programe de sprijin în educaţie, ajutoare sociale, zile libere pentru evenimente speciale, campanii cu premii, bonusuri de recomandare sau pentru răsplătirea performanţelor. 
 
Totodată, aceştia beneficiază de reducere de 50% la achiziţionarea produselor preferate în timpul programului de lucru şi, în limita locurilor disponibile, au posibilitatea de a lucra la restaurantul aflat cel mai aproape de casă. 
 
Campania de comunicare „Credem în tinerii din România” reprezintă promisiunea brandului de le oferi tinerilor posibilitatea unui prim pas pe piaţa muncii, unde dorinţa de a învăţa compensează cu lipsa de experienţă, iar activitatea la job nu intervine în timpul dedicat studiului. Campania este prezentă pe toate mediile de comunicare, la nivel naţional, şi cuprinde o serie de activări dedicate potenţialilor şi viitorilor angajaţi ai brandului.    
 
Cei interesaţi de posturile oferite de McDonald’s în cadrul noii campanii de recrutare, pachetul de beneficii şi procesul de aplicare pot accesa informaţiile şi pe site-ul companiei, în secţiunea de carieră  https://mcdonalds.ro/cariera 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Călugărul
22.06.2022, 14:48:35

„Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew member (lucrător comercial) poate primi un pachet salarial de până la 2.800 de lei net, în vreme ce un Manager Trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net. ” Astea-s salarii, bă? Aproape 600 de euro pe lună? Ăstai salariu de sclav. Cinei boul ăla să stea 8 ore pentru rahatul ăsta de bani, cînd te duci în Italia și cîștigi 2000 de euro ca spălător de vase? Lumea s-a deșteptat, nu mai pune nimeni botul la astfel de oferte. Preferă toți „socialul”, decît robia la vreun nemernic de patron. Și, auzi la ei, sunt vizați tinerii. Da, bă? De ce? Că tînărul e prost, aGCeptă, și patronul nu-i plătește beneficiile de care ar avea nevoie. „Ești tînăr, bă, de ce ai avea nevoie de ... insurance?” Mă uit și aici, la mine, oferte de muncă peste tooot. Nimeni nu se mai angajează. Vin tot felul de restaurante dintr-astea fast food, și pun panouri maaaari, cît averea lui Becali, că angajează cu 13 dolari pe oră? 13 dolari? Să ți-i bagi în ..., nenorocitule. Sau Taco bell-ul: oferim school tuition reimbursement!, dar 11 dolari pe oră. Dute-n ... să mă ierte cenzorul, aia mă-tii cu 11 dolari ai tăi. Uite că nu vine nici dracu să se angajeze. La orele de vîrf, la orice fast food aștepți de-ți vine rău. Toți de la coadă renunță și o iau la vale, merg la grocery store și-și iau sandviciuri reci, la cutii de plastic, asta e.

-2 (2 voturi)
Marian Petrescu
22.06.2022, 19:59:41

600 de euro este la tine salariul de sclav,salariul minim in Italia este 900 de euro,un spalator de vase nu ia 2000 de euro nicaieri in lume la un program de 8 ore.

bou baltii 5
22.06.2022, 16:22:32

E ilegal sa angajati doar TINERI, e un anunt discriminatoriu. Ma simt profund si ireversibil lezat de a cest anunt discriminatoriu, visul meu de o viata s-a prefacut in scrum. Alo cei de la AJOFM dormiti in post?

0 (2 voturi)
Modifică Setările