Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Poşta Română se află în negocieri avansate cu o instituţie bancară pentru furnizarea de servicii financiar-bancare la ghişeu

0
11 Aug 2014 18:05:53
Autor: Adina Vlad
Poşta Română are o reţea teritorială de peste 5.600 de unităţi şi mai mult de 27.000 de angajaţi.
Poşta Română are o reţea teritorială de peste 5.600 de unităţi şi mai mult de 27.000 de angajaţi.

Poşta Română se află în negocieri avansate cu o instituţie bancară pentru furnizarea de servicii financiar-bancare la ghişeu, a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al companiei de stat.

„Avem o serie de contracte, în radar, ca prioritate, unul este pentru distribuirea cardurilor de sănătate, iar autoritatea contractantă este Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Suntem, de asemenea, într-un stadiu avansat în negocierea parteneriatului cu o entitate bancară pentru a lansa un portofoliu de servicii financiar-bancare la ghişeu. Va fi un portofoliu de servicii primare, simpliste, tipice pentru tipul de client care ne calcă pragul. Vom avea cont curent, carduri de credit, carduri de distribuire a pensiilor, împrumuturi mici şi alte servicii financiar-bancare, care pot ajuta la creşterea nivelului de bancarizare al României. Sperăm ca în următoarele 30 de zile să ajungem la nominalizarea unei instituţii financiare şi împreună cu ei să demarăm procesul de lansare a portofoliului de servicii“, a precizat Petrescu, într-un interviu pentru Agerpres.
 
O altă zonă interesantă pentru companie este cea de brokeraj, precum şi lansarea unui sistem de francizare a serviciilor poştale.
 
„Am lansat Poşta Româna Broker Asigurări. Suntem şi aici într-un stadiu avansat. Am depus, în urmă cu 30 de zile, la ASF, documentaţia necesară avizării şi am toată încrederea că Poşta Română poate deveni cel mai important broker de asigurări din România. Ne vom axa, în special, pe asigurările de tip obligatoriu“, a spus directorul Poştei Române. 
 
Şeful Poştei Române nu exclude extinderea în afara graniţelor ţării, existând un proiect în lucru, care presupune şi „prezenţă poştală şi în afara graniţelor României“.
 
Cu afaceri de 1,15 miliarde de lei în 2013, Poşta este cel mai mare operator local de profil.
 
Compania are o reţea teritorială de peste 5.600 de unităţi şi mai mult de 27.000 de angajaţi.


Mai puteţi citi: 

 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările