Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Povestea fabuloasă a omului care a pus pe picioare producătorul de îngheţată Betty Ice: A fugit din ţară de patru ori înainte de 1989

0
24 Aug 2017 13:43:19
Autor: Redacţia Adevărul

Mai multe fonduri de investiţii ar fi interesate de preluarea producătorului local de îngheţată Betty Ice, pus pe picioare de antreprenorul Vasile Armenean.

Potrivit informaţiilor mîrşanu.ro, valoarea tranzacţiei ar putea ajunge la 50-60 de milioane de euro, printre numele interesate numărându-se fondurile de investiţii Mid Europa, Abris Capital Enterprise sau investitori strategici precum Food Union.

Vasile Armenean, omul din spatele Betty Ice, cel mai mare producător independend de pe piaţa locală, face notă discordantă de alţi antreprenori români şi s-a aflat nu de puţin ori în atenţia mass-media datorită pasiunilor sale.

El ar putea pilota un avion comercial, având şase ani de experienţă, mii de ore de zbor şi mai multe licenţe de pilotaj. Despre Armenean se mai ştie că este fan Formula 1, dar şi că  i-a făcut nunta fiicei la Monte Carlo, transportând 80 de invitaţi pentru o petrecere exclusivistă de o săptămână.

Citeşte mai mult pe www.newmoney.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările