Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Profi vrea să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile, operate ca francize Carrefour Express

0
14 Apr 2021 16:07:22
Autor: Melania Agiu
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Profi, retailerul operat de fondul de investiţii Mid Europa Parteners, vrea să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile SRL, care acum sunt operate ca francize Carrefour Express, a anunţat, miercuri, Consiliului Concurenţei care investighează operaţiunea.

”Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care Profi Rom Food SRL intenţionează să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile SRL. În prezent, în aceste spaţii sunt operate de către Pronto Mobile SRL ca francize Carrefour Express”, informează autoritatea de concurenţă.
 
Potrivit sursei citate, va fi evaluată operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
 
Profi Rom Food SRL este o companie ce activează în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare în magazine nespecializate.
 
Pronto Mobile SRL îşi desfăşoară, de asemenea, activitatea în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările