Afaceri

articolul anterior articolul urmator

„Qoobus nu este Uber pentru camioane. Transportatorul este prioritatea noastră.” Mesajul cu care intră în România prima reţea de business pentru logistică

0
Articol publicitar
2 Dec 2021 09:42:01
Autor: ADH

Fondată în 2017 în România, prima reţea de business pentru logistică, utilizată cu succes în 8 ţări din Europa, se întoarce acasă cu mesajul “Qoobus nu este Uber pentru camioane. Transportatorul este prioritatea noastră”

Platforma Log-Tech de ultimă generaţie, uneşte companiile de producţie, import export, companiile de transport şi casele de expediţii, din acest sector într-un singur ecosistem operaţional şi le oferă transparenţă, siguranţă şi eficienţă în procesul de lucru.
 
“Suntem încântaţi să anunţăm că ne extindem în continuare operaţiunile. Lansarea noastră oficială în România este un pas logic în misiunea noastră de a consolida întreprinderile din logistică, indiferent că sunt mici sau mari, cu scopul de a crea cea mai mare reţea de business din lume în domeniu, cu funcţional avansat şi uşor de utilizat, oferindu-le tuturor entităţilor din lanţul logistic: rapiditate, comoditate, transparenţa şi siguranţa în procesul de organizare a transportului de marfă. ” menţionează Mihail Cernei, CEO Qoobus.
 

Qoobus aduce noi oportunităţi întregului ecosistem logistic.

“Camioane electrice, cu autopilot, drone care livrează marfă - acesta este viitorul! Pe când azi, companiile de producţie, import-export, transportatorii şi casele de expediţii pierd timp şi bani ca să se găsească unul pe altul. Qoobus nu este Uber pentru camioane. Transportatorul este prioritatea noastră.

Qoobus oferă transportatorului independenţă, îl pune sub lumina reflectoarelor, îl face vizibil pentru operatorii din transport fără să perceapă comision de la tranzacţii. Cu Qoobus, companiile de transport de orice dimensiune devin mai informate, mai rapide, mai eficiente, mai profitabile, la fel de competitive ca jucătorii mari din piaţă  ” a menţionat Mihail Cernei, CEO Qoobus.
 
Cu ajutorul tehnologiilor din platformă, transportatorul se poate conecta la direct cu companiile care necesită transport de marfă. Qoobus înţelege preferinţele transportatorului pe zonele lui de interes şi îi oferă soluţii de marfă şi oportunităţi de business customizate. 
 

Big Data în transporturi: Cum funcţionează

Particularitatea platformei Qoobus constă în faptul că aceasta utilizează Big Data şi algoritmi de învăţare automatizată. Îndată ce utilizatorul plasează o cerere în care indică, în ce oraş, când şi câtă marfă necesită a fi transportată, algoritmul îi propune imediat opţiunile disponibile pe ruta dată. Concomitent, expediază aceste date transportatorilor sau expeditorilor de marfă, contribuie la identificarea partenerilor în regiune şi oferă o analiză amplă despre companiile cu care poate interacţiona.
 


Securitatea pe prim plan

Un lucru important de menţionat este că orice companie înregistrată în platforma, poate fi verificată prin Qcheck - un serviciu Qoobus care are misiunea de a face mai transparente informaţiile despre companii şi care ajută la luarea rapidă a deciziilor pentru a crea o colaborare cu un potenţial partener.  Pot fi la îndemână informaţii despre rapoartele de bonitate, licenţe, recenzii şi alte date care permit companiilor să construiască colaborări sigure.
 
Platforma Qoobus nu percepe comisioane din tranzacţiile încheiate între utilizatorii platformei. Înregistrarea şi publicarea anunţurilor este gratuită. Utilizatorii pot obţine o analiză mult mai profundă a potenţialului partener, să aibă acces la „hărţile fierbinţi” şi să detecteze punctele în care sunt concentraţi cei mai mulţi transportatori şi cele mai multe mărfuri pregătite pentru a fi expediate pentru anumite tipuri de abonamente lunare.
 
Qoobus invită toţi jucătorii din piaţa transporturilor de marfa să se înregistreze pe platformă pentru publicarea anunţurilor de marfă şi transport.
 
Pentru înregistrare accesaţi: https://qoobus.com/
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările