Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Raiffeisen premiază cele mai bune proiecte comunitare: 10 finanţări de câte 10.000 de euro

0
1 Jul 2015 17:12:28
Autor: Redacţia Adevărul

Raiffeisen lansează la 1 iuliecea de-a cincea ediţie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunităţi, concursul online de proiecte comunitare prin care se oferă 10 premii constând în finanţări de câte 10.000 de euro.

Programul se derulează în perioada 1 iulie – 11 septembrie pe blogul www.raiffeisencomunitati.ro, la secţiunea „Program de Granturi“. Astfel, cele mai bune 10 proiecte comunitare vor primi câte o finanţare de 10.000 de euro, valoarea totală a finanţărilor oferite de Programul de Granturi Raiffeisen Comunităţi fiind de 100.000 de euro. 
 
Scopul acestui program este de a sprijini organizaţiile (eligibile în conformitate cu Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea) care doresc să dezvolte şi să implementeze programe din domeniile educaţie financiară, ecologie urbană, servicii sociale şi de sănătate în beneficiul comunităţilor unde Raiffeisen Bank îşi desfăşoară activitatea. 
 
Programul de Granturi se desfăşoară în două etape. Astfel, în perioada 1 iulie – 1 august (inclusiv) se depun propunerile de proiecte, ulterior se realizează evaluarea internă a propunerilor, iar apoi anunţarea, la 17 august, a listei cu propunerile de proiect finaliste. În perioada 17 august – 11 septembrie, se desfăşoară etapa de votarea de către publicul larg şi jurizarea internă (50% şi 50%). Lista proiectelor câştigătoare va fi anunţată până la data de 16 septembrie 2015.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările