Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Revolut a cumpărat un sistem ePOS, care va fi folosit în baruri, restaurante şi alte segmente din industria ospitalităţii

0
25 Nov 2021 11:32:19
Autor: Afrodita Cicovschi

Revolut a anunţat, joi, achiziţionarea sistemului ePOS Nobly POS, apreciat de antreprenorii din domeniul ospitalităţii din Marea Britanie, SUA şi Australia, o nouă etapă în extinderea ofertei sale către afacerile din domeniul ospitalităţii.

Fondat în 2013, Nobly a dezvoltat un sistem complet ePOS pentru administratorii restaurantelor şi afacerilor din domeniul ospitalităţii, astfel încât să îşi poată gestiona cât mai eficient aplicaţiile back-office, sistemele de emitere a comenzilor, facturile şi inventarul, adăugând funcţionalităţi pentru urmărirea comenzilor în bucătărie, programe de fidelizare şi gestiunea comenzilor online (click&collect) din aplicaţie. Nobly este utilizat de numeroase afaceri precum restaurante, baruri, cafenele, dar şi alţi comercianţi din industria ospitalităţii în Marea Britanie, SUA, Australia.
 
Soluţia Nobly este integrată, în prezent, cu sistemele hardware de plăţi ale Revolut, precum şi cu capacităţile de procesare plăţi online şi offline ale Revolut. Ca urmare a acestei decizii, Revolut va putea oferi o soluţie complet integrată comercianţilor, permiţându-le acestora să îşi administreze afacerile şi să efectueze/ accepte plăţi rapid şi uşor. 
 
In viitor, Revolut intenţionează să lanseze soluţii integrate şi pe alte pieţe şi să îşi diversifice capabilităţile pentru a furniza servicii unor categorii extinse de comercianţi. 
 
Nik Storonsky, CEO Revolut a declarat: “Echipa Nobly a construit un produs excelent şi a acumulat
competenţe care ne vor sprijini să ne ducem mai departe misiunea noastră, aceea de a oferi o soluţie one stop shop pentru comercianţi, ajutându-i să îşi administreze financiar şi operaţional afacerile, prin intermediul unei singure platforme”. ”Produsul Nobly ePOS va îmbogăţi oferta noastră actuală de servicii prin Revolut Business şi va face viaţa mai uşoară pentru afacerile din domeniul ospitalităţii şi al restauraţiei. Suntem nerăbdători să lucrăm alături de această echipă pentru a dezvolta şi mai multe funcţionalităţi pentru acest segment de business pe care ne propunem să îl creştem”.
 
George Urdea, CEO Nobly POS şi unul dintre co-fondatorii soluţiei, originar din România, a comentat: “Am construit Nobly cu scopul de a ajuta micii comercianţi să îşi servească propria clientelă cât mai bine. Prin unirea forţelor cu Revolut, am creat posibilitatea de a duce la următorul nivel experienţa consumator-comerciant, integrând bogăţia de date din punctele de vânzare cu funcţionalităţile financiare ale super-aplicaţiei Revolut”.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările