Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Romgaz a prelungit contractul de furnizare gaze pentru Electrocentrale Bucureşti

0
16 Dec 2015 15:50:33
Autor: Adevărul Financiar
FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Romgaz a convenit prelungirea contractului cu Electrocentrale Bucureşti (Elcen) privind furnizarea de gaze până la 31 decembrie, în aceleaşi condiţii contractuale ca până acum, potrivit unui comunicat al companiei.

„Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA s-a întrunit în 15 decembrie 2015, într-o nouă şedinţă unde s-a hotărât: Prelungirea contractului 34/2015 aflat în derulare între Societatea Naţională de Gaze Naturale 'ROMGAZ' — S.A. şi Electrocentrale Bucureşti S.A. până la data de 31 decembrie 2015, în aceleaşi condiţii contractuale”, se precizează în comunicat.
 
Totodată, se va semna şi contractul pentru perioada 1 ianuarie — 30 septembrie 2016, în aceleaşi condiţii, mai puţin capitolele legate de datorii şi penalităţi, unde vor avea loc noi negocieri, potrivit Agerpres.
 
„Încheierea noilor contracte de furnizare a gazelor naturale pentru perioada 01 ianuarie 2016 — 30 septembrie 2016 va fi condiţionată de încheierea Convenţiei de eşalonare în formă autentificată concomitent cu Contractul de garantare ipotecă imobiliară Rang I, cât mai devreme posibil, dar nu mai târziu de data de 29 decembrie 2015”, potrivit Romgaz.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările