Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Start Me Up - un curs pentru viitorii antreprenori

1
10 Jul 2013 09:56:19
Mircea Goia
Start Me Up - Akcees - şcoala de antreprenoriat
Start Me Up - Akcees - şcoala de antreprenoriat

Tinerii care vor să îşi dezvolte propria afacere pot participa la "Start Me Up", şcoală de antreprenoriat ale carei cursuri se vor desfăşura în perioada 21-27 Iulie şi în care vor învăţa care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a transforma o idee într-un start-up de succes.

 
Cursurile se vor desfăşura la Pensiunea Speranţa din Predeal iar taxa de înscriere va acoperi materialele de studiu, şase zile cazare all-inclusive cât şi un an mentorat gratis precum şi reduceri la viitoarele evenimente Akcees şi la evenimentele desfăşurate de partenerii organizaţiei.
 
"Start Me Up" este singura şcoală de antreprenoriat din România în cadrul căreia participanţii generează idei şi dezvoltă concepte viabile de business sub îndrumarea experţilor în domeniu. 
 
Printre cei invitaţi să vorbească cursanţilor se numără Dragoş Anastasiu (preşedinte Eurolines şi TUI Travel Center), Cristina Bâtlan (fondatorul Musette), Bogdan Iordache (fondatorul conferinţei How to Web şi TechHub Bucureşti), Irina Anghel (secretar general al SEEPEA, antreprenor şi investitor), Cristian China-Birta (blogger), Daniel Ramamoorthy (director al grupului de investiţii Phoenix Group), Claudia Suhov (fondator al NextSteve), Daniel Dragomir (co-fondator TechHub), Paul Gergely (advertising), Monica Obogeanu (community manager la How to Web). 
  
 Ca parte a "Start Me Up" s-a organizat şi o caravană care a poposit în câteva oraşe din România în intervalul 20 Iunie-4 Iulie (Bucureşti, Timişoara, Cluj, Sibiu, Braşov, Constanţa, Galaţi, Iaşi).
 
Caravana "Start Me Up" Iaşi
 
 
Tinerii pasionaţi de antreprenoriat care vor să îşi transforme visele în realitate pot aplica până vineri, 12 iulie, pentru una dintre bursele disponibile. Aplicaţiile se realizează prin completarea formularului disponibil online la http://startmeup.ro/scholarships, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul zilei de luni, 15 iulie.
Printre partenerii "Start Me Up" se numara Microsoft, SAP Romania, Okapi Studio, Skobbler, [e-spres-oh] şi tot ei sunt sponsorii acestor burse acordate tinerilor dornici de a învaţa calea antreprenoriatului.
 
„Prima ediţie a şcolii de antreprenoriat Start Me Up a avut un impact major în formarea participanţilor ca viitori antreprenori, i-a învăţat care sunt etapele dezvoltării unei afaceri de succes şi i-a adus faţă în faţă cu unii dintre cei mai apreciaţi antreprenori români ai momentului. Ne bucură faptul că putem oferi burse pentru participarea în program tinerilor pasionaţi care nu dispun însă de resurse financiare pentru a achita taxa de participare. Le mulţumim companiilor responsabile care ne ajută să oferim acces nediscriminatoriu în program şi care contribuie, prin bursele oferite, la formarea de noi generaţii de tineri antreprenori pentru România!”, a declarat Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv şi Co-Fondator Akcees.
 
 Antreprenoriatul, în special cel online, este o cale a tinerilor din ziua de azi de a-şi croi un drum în viaţă. Tot ce au nevoie pentru a începe, pentru început cel ptuin, e un  un impuls iar "Start Me Up" asta va face. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

STEFAN MATEI
11.07.2013, 07:07:44

da sant convins ca avem nevoie de tineri dar si mai batrani antreprenori,mi se pare o prostie acele programe numai pt tineri care de fapt nu au facut nimic pana la acest moment,un om cu experienta nu este bagat in seama pt ca nu este in programul respectiv.nu este chiar asa usor si acest antreprenoriat,de ce asa tarziu se merge pe aceasta idee,daca nu venea criza cred ca nu se initiau aceste programe,neo comunistii au luat tot si acum vrem tineri investitori,dar aro a murit si multe alte firme care puteau fi relansate

+1 (1 vot)
Modifică Setările