Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Statul caută şef pentru Romsilva. Noul manager privat va câştiga peste 200.000 de lei anual

1
10 Mar 2016 11:39:27
Autor: Daniel Ionascu
Romsilva gestionează pădurile statului
Romsilva gestionează pădurile statului

Romsilva a demarat procedurile cu privire la selecţia în vederea ocupării funcţiei de director general al instituţiei, noul manager privat al regiei urmând să fie anunţat în data de 8 aprilie. Acesta va câştiga anual peste 200.000 de lei.

„Orice persoană interesată, care îndeplineşte criteriile legale, poate participa la acest concurs. Cu cât vom avea mai multe dosare depuse, cu atât competiţia va fi mai intensă şi va creşte posibilitatea de a selecta cel mai bun candidat. Am încredere că actualul Consiliu de Administraţie are capacitatea să identifice acel manager pe care îl aşteptăm toţi: un profesionist competent şi integru, cu valori morale solide şi cu dragoste faţă de pădure. Fondul forestier al României reprezintă un obiectiv de siguranţă naţională, iar poziţia de director general al Romsilva este o funcţie cheie, deoarece vorbim despre administrarea pădurilor statului. De aceea avem nevoie de cei mai buni oameni“, a declarat Cristiana Paşca Palmer, ministrul Mediului.
 
Potrivit proiectului de buget de venituri şi chletuieli al Romsilva pentru 2016, „pentru directorul general a fost prevăzută o remuneraţie fixă brută lunară în cuantum de 13.644 lei şi o remuneraţie brută anuală variabilă în valoare de 3 remuneraţii fixe brute lunare, valoarea totala de 204,7 mii lei“, scrie Green-Report.ro.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

costica cova
10.03.2016, 13:13:26

Unul de la P.S.D. ar fi bun și în 3 ani se dublează producția de zmeură...silvicultorii știu ce vreau să zic...

+1 (1 vot)
Modifică Setările