Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Trenuri CFR închiriate în regim de charter: clienţii aleg ruta, orele şi confortul vagoanelor sau cuşetelor

3
20 Jun 2021 14:13:21
Autor: Afrodita Cicovschi
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Agenţiile de turism din România sunt tot mai interesate de a colabora cu CFR Călători pentru vânzarea de bilete online în trafic intern, dar şi pentru închirierea unui tren în regim charter şi organizarea unor trasee şi circuite, spune Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

„Agenţiile de turism sunt din ce în ce mai interesate în a colabora cu CFR Călători, care a arătat deschidere în acest sens. Este mult mai facil atunci când turistul achiziţionează, de exemplu, de la o agenţie, un pachet turistic cu transport cu trenul inclus. Pe de altă parte, agenţiile au posibilitatea de a închiria un tren în regim charter şi de a organiza trasee şi circuite", declară George Cioceanu, prim vicepreşedinte ANAT.
 
În regim charter, agenţiile de turism pot stabili itinerarii personalizate pentru turişti. De altfel, pachetele turistice care includ trasee personalizate operate cu trenul sunt din ce în ce mai populare în Europa.
 
Agenţiile de turism pot alege ruta şi orele de circulaţie, iar trenul poate fi compus din vagoane clasa I, clasa a II-a, dormit, cuşetă, restaurant şi/sau bar-bistro.
 
Există posibilitatea de a lua masa, beneficiind de serviciile vagonului bar bistro sau ale vagonului restaurant, în timpul călătoriei. Pe de altă parte, se pot organiza evenimente corporate, lansări şi expoziţii sau evenimente memorabile, mai spune sursa citată.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Vasile Naftuli
20.06.2021, 14:31:43

Ce mișto este locomotiva din poză, este produsă la Electroputere Craiova, o intreprindere din România socialistă acum mai bine de 32 de ani de meseriași serioși, adevărați români.

-5 (5 voturi)
Conductoru'
20.06.2021, 14:36:26

Licenta ASEA Brown Bovery, ABB cum i se mai zice. Se mai produc si in zilele noastre locomotive care sunt cerute la export, in tara romanul vrea sa mearga cu masina sau microbuzul mai nou, nu cu trenul.

-5 (5 voturi)
Cody F. Rocco
20.06.2021, 14:35:24

si...tot cu vagoanele alea de dormit luate de la nemti acu douajde ani?

Modifică Setările