Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Un mare producător de avioane îşi înfiinţează propria Academie de zbor

0
28 Feb 2019 16:34:49
Autor: Afrodita Cicovschi

Pentru a răspunde cererii crescute din partea pieţei pentru pregătirea piloţilor cadet din Europa – 94.000 de noi piloţi în următorii 20 de ani  – un mare producător de avioane a decis înfiinţarea propriei academii şi extinderea serviciilor de pregătire, adăugând ab initio la portofoliul său.

Academia de zbor Airbus Europa, cu sediul în Angouleme, Franţa, va folosi instructori standardizaţi Airbus pentru a livra programul ab initio de pregătire a cadeţilor, program aprobat de EASA la sfârşitul anului 2018. Acesta va completa fazele intermediare şi avansate de pregătire, deja utilizate în reţeaua de pregătire care are 17 sedii în lume. 
 
Academia de Zbor Airbus Europa îşi propune să pregătească până la 200 de cadeţi anual. Utilizând nave moderne, dotate cu unul sau mai multe motoare, echipate integral cu tehnologie digitală, precum şi cu simulatoare de zbor de ultimă generaţie, programul va oferi studenţilor atât cunoştintele cât şi abilităţile pentru a deveni piloţi pregătiţi operaţional, prin accentul pe dezvoltarea competenţelor-cheie de pilotaj, tehnice şi comportamentale. 
 
Academia de zbor Airbus Europa reprezintă o oportunitate pentru absolvenţii de liceu din toată lumea, care au împlinit 18 ani. Candidaţii vor fi testaţi atât online, cât şi la sediul academiei înainte de a fi declaraţi admişi pentru pregătirea care include 750 ore de zbor la sol, plus 200 de ore de zbor. 
 
Academia de zbor Airbus Europa, cunoscută drept Cassidian Aviation Training Services (CATS), este subsidiară Airbus. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările