Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Un producător din domeniul auto angajează sute de persoane în România: Pe lângă salariu atractiv oferim şi multe bonusuri

2
27 Sep 2020 08:49:16
Autor: Afrodita Cicovschi

Un producător român din domeniul auto a anunţat că angajează sute de persoane, cărora le oferă, pe lângă salariu atractiv şi o serie de bonusuri, precum prime, tichete de masă sau bonusuri de performanţă.

Producătorul de tapiţerii auto Adient Trim Ploieşti a anunţat vineri că angajează 200 de persoane pentru funcţia de operator maşină de cusut, motivând această decizie prin revenirea pieţei auto.
 
”Adient Trim Ploieşti, companie specializată în fabricarea de tapiţerii auto, îşi consolidează capacitatea de producţie şi angajează 200 de persoane pentru funcţia de operator maşină de cusut. Oferta include salarii atractive şi beneficii peste media pieţei, dar şi siguranţa unui loc de muncă stabil şi oportunităţi profesionale pe termen lung”, arată compania într-un comunicat.
 
Campania de recrutare a fost iniţiată în urma unei creşteri a volumelor, odată cu revenirea pieţei auto, precizează compania.
 
”Pe lângă un salariu atractiv, angajaţii beneficiază de prime, bonusuri de performanţă, tichete de masă, ore suplimentare plătite cu 200% şi spor pentru ore de noapte”, mai anunţă compania.
 
Compania arată că asigură, în mod gratuit, mijloace de protecţie pentru toţi angajaţii: măşti produse chiar în cadrul companiei, dezinfectanţi, distanţare socială la cantina fabricii şi igienizare periodică în fabrică.
 
”Industria auto dă semne clare de revenire, iar cererea a crescut considerabil. Avem nevoie de noi colegi care să se alăture echipei Adient”, a spus Adrian Diţă, plant manager Adient Trim Ploieşti.
 
Adient Trim Ploieşti are acum peste 1.800 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume.
 
Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).
 
Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Are 85.000 de angajaţi în 238 de fabrici localizate în 34 ţări din întreaga lume, producem şi livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

kitty kat
27.09.2020, 12:03:56

Salarii atractive? Bonusuri 200% ? Vise.

Olteanul.com
27.09.2020, 12:20:50

Nu zice cat anume, doar salarii atractive.

Modifică Setările