Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Un start-up european vă oferă posibilitatea de a cumpăra mai ieftin brandurile de electronice şi hainele dumneavostră preferate

0
Articol publicitar
21 May 2019 15:34:13
Autor: ADH

Nu este de mirare că majoritatea produselor vândute în SUA sunt mult mai ieftine decât în Europa. Piaţa americană pentru electronice şi îmbrăcăminte este una dintre cele mai mari pieţe de consum din lume, prin urmare, concurenţă ridicată şi modificările rapide ale tendinţelor determină scăderea preţurilor.

Mai mult, pe măsură ce devine tot mai greu şi mai greu să câştigi clienţi, vânzătorii oferă reduceri uriaşe şi organizează vânzări săptămânale.

De asemenea, nu este vorba despre preţuri. Indiferent dacă este vorba de un nou gadget electronic sau de o nouă linie de îmbrăcăminte, piaţa care primeşte totul iniţial este, surpriză, surpriză - SUA.

Pe măsură ce începeţi să vă întrebaţi despre unele dintre cele mai populare magazine online din Statele Unite, primele două întrebări care vă apar în minte sunt: de ce plătesc mai mult pentru aceleaşi produse, aici, în ţara mea şi de ce nu fac cumpărături în SUA?

Nu e aşa uşor.

Taxele de import şi taxele de transport ridicate şi timpul de tranzit îndelungat fac ca pieţele capitaliste să devină aproape inaccesibile pentru europenii obişnuiţi. 

Ei bine, doar atât a fost - compania Shipzee înfiinţată în Lituania oferă o soluţie care permite obţinerea mai ieftină şi mai rapidă a oricărui produs din orice magazin online din SUA.

Toată lumea ştie ce înseamnă Black Friday, dar puţini pot profita de avantajele mega vânzărilor care se petrec în SUA. Cu Shipzee, toate avantajele mărfurilor mai ieftine şi de înaltă calitate sunt la îndemână fiecăruia.

Electronice şi îmbrăcăminte în SUA - sunt mult mai ieftine

(Comparaţie a preţurilor din 17 Mai 2019)

În SUA, salariul mediu lunar este de câteva ori mai mare decât în ​​România. În acelaşi timp majoritatea aparatelor electronice si electrocasnice, aparate foto, video, computere, haine, încălţăminte şi multe alte produse sunt mult mai ieftine.

Dacă vă întrebaţi, de ce nu aţi comandat doar produsele de la magazinul online din SUA - nu este atât de simplu sau ieftin.

În primul rând, doar câteva magazine oferă transport internaţional şi chiar şi atunci, va trebui să plătiţi taxe de import şi TVA, precum şi preţuri mari pentru expediere. Mai mult decât atât, va trebui să plătiţi o taxă pentru ca produsul dvs. să treacă de vamă. În cele din urmă, acest proces va face, în medie, produsele din SUA mult mai costisitoare decât în ​​România.

Comparaţie a preţurilor din 17 Mai 2019

De aceea este logic sa folositi Shipzee. Folosind acest serviciu, veţi lăsa toată munca pentru companie. Tot ce trebuie să faceţi este să găsiţi un produs pe care îl doriţi şi să trimiteţi link-ul produsului pe site-ul companiei Shipzee. 

După aceasta, veţi primi o ofertă finală de preţ prin e-mail, care include preţul produselor, taxa Shipzee, preţurile de expediere, taxele de import şi TVA. Tot ce trebuie să faceţi este doar să plătiţi preţul final (care, potrivit lui Shipzee, este aproape întotdeauna mai ieftin decât în România, pentru acelaşi produs, chiar şi cu toate taxele incluse) şi să aşteptaţi curierul.

Cele mai populare magazine?

Reprezentanţii Shipzee spun că majoritatea clienţilor platformei îşi cumpără produsele electronice de la magazine cum ar fi amazon.com, ebay.com, bhphotovideo.com, apple.com si bestbuy.com

Cele mai populare magazine pentru haine, pantofi şi accesorii sunt macys.com, nordstromrack.com, 6pm.com, michaelkors.com, guessfactory.com

În ceea ce priveşte aparatele electrocasnice, nu există o selecţie mai largă de produse decât la amazon.com şi homedepot.com

Deoarece Shipzee dispune de întreaga infrastructură, clienţii nu trebuie să se ingrijoreze în ceea ce priveşte transportul şi vama. Produsele ajung la casele lor în 7-10 zile lucrătoare (Cei care au mai cumpărat din SUA ştiu că produsele pot rămâne în vamă pentru multe zile). Pe lângă opţiunea expedierilor cu avionul Shipzee oferă posibilitatea sa economisiţi şi mai mult atunci când alegeţi expedierile navale – asta înseamnă şi mai mulţi bani economisiţi.

Cea mai mare provocare - convingerea clienţilor că nu există taxe ascunse

Reprezentanţii companiei Shipzee evidenţiază că, atunci când au început să ofere acest tip de serviciu, potenţialii clienţi cu greu acceptau ideea că preţul oferit este cu adevarat costul final, din moment ce preţul este semnificativ mai mic pentru acelaşi produs vândut pe piaţa europeană.

"Uneori, clienţii ezită să utilizeze serviciul nostru, deoarece cred că ofertele noastre de preţ sunt prea bune pentru a fi adevărate. Ei cred că se vor aplica taxe suplimentare la livrarea comenzilor (în special taxele de import şi TVA). Prin urmare, principala provocare este să explicăm clientului că va trebui să plătească o singură dată şi că orice altceva este inclus în preţul final. Ce facem pentru a depăşi această provocare? Am depus multe eforturi pentru a ne asigura că reprezentanţii de asistenţă sunt întotdeauna gata să furnizeze toate informaţiile şi sfaturile necesare tuturor clienţilor noştri şi să explice de ce preţurile sunt atât de scăzute. Serviciul nostru îndeplineşte o nevoie practică de economisire a banilor şi este comun tuturor persoanelor raţionale. Primim o mulţime de poveşti de succes de la clienţi satisfăcuţi pe Facebook, care arată cu adevărat că suntem pe drumul cel bun ca o companie."

Cum face Shipzee să fie mai ieftin să cumperi produse din SUA prin intermediul lor decât atunci când cumperi singur?

Reprezentanţii explică faptul că, pe de o parte, se consolidează livrările, apoi se folosesc toate “artificiile” posibile la cumpărare, cum ar fi cardurile de discount şi codurile de reducere - toate instrumentele disponibile sunt folosite pentru a oferi clientului cel mai mic preţ posibil, incluzand privilegiile castigate de Shipzee cumpărând produse în masă.

"Cum putem oferi astfel de preţuri scăzute? În primul rând, avem contracte favorabile cu companiile de transport, trimitem cantităţi uriaşe pentru a economisi bani pentru clienţii noştri. Apoi folosim diferite tipuri de tehnici de recuperare a banilor, care nu pot fi folosite de clienţii obişnuiţi: carduri speciale de reducere pentru companii, instrumente de retragere a numerarului (atunci când redobândiţi o fracţie din preţul articolului), parteneriate cu furnizorii. Există platforme unde puteţi cumpăra un cupon de 1000 USD pentru 900 USD. Achiziţionăm cantităţi uriaşe de produse din anumite magazine şi, prin urmare, ne dau reduceri suplimentare", - reprezentantul împărtăşeşte secretele companiei cu privire la modul în care acestea pot oferi astfel de preţuri scăzute pentru clienţii finali.

Puteţi, de asemenea, să aşteptaţi zile cu reduceri mari, cum ar fi Black Friday sau Cyber ​​Monday şi economisiţi chiar mai mult. Deci, fie că este vorba despre un articol unic de îmbrăcăminte sau despre un dispozitiv electronic dorit de mult timp, pe care nu ţi l-ai putut permite mai devreme, poţi folosi Shipzee şi economiseşti mult. Dacă aveţi nevoie de îndrumare pentru a căuta anumite produse, compania împărtăşeşte cele mai populare magazine pe site-ul lor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările