Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Volkswagen a postat un link prin care românii pot verifica dacă au un autovehicul afectat, cu motor măsluit

1
6 Oct 2015 18:33:12
Autor: Daniel Ionascu
Mesajul şi linkul de verificare se găsesc pe site-ul volkswagen.ro
Mesajul şi linkul de verificare se găsesc pe site-ul volkswagen.ro

Constructorul auto Volkswagen a postat un scurt mesaj în română în care anunţă clienţii că „lucrează în forţă“ pentru a găsi o soluţie şi „garantează“ că Volkswagen va face tot ceea ce este necesar pentru a recâştiga încrederea clienţilor, compania postând concomitent un link unde românii pot verifica dacă autoturismul este afectat sau nu de softul care manipulează emisiile.

Site-ul permite doar verificarea maşinilor Volkswagen, nu şi de la celelalte mărci afectate de scandal, respectiv Audi, Seat şi Skoda. Linkul direct pentru verificarea maşinii poate fi accesat de aici.
 
Redăm mai jos mesajul:
 
„Nu vom pierde timpul.
 
Lucrăm în forţă pentru a găsi o soluţie şi vom informa cât mai curând posibil fiecare client afectat cu privire la orice acţiuni planificate.
 
Am dori să vă asigurăm că urmăm sistematic calea clarificării şi a transparenţei.
 
Vă garantăm că Volkswagen va face tot ceea ce este necesar pentru a recâştiga încrederea clienţilor, partenerilor şi publicului.
 
Vom face toate acestea cu celeritatea necesară şi cu temeinicia 
pe care le aşteptaţi din partea noastră“
 
Mai departe, în cazul în care autoturismul face parte din categoria celor cu software care manipulează emisiile, proprietarul primeşte un alt mesaj, potrivit 0-100.hotnews.ro.
 
„Ne pare rău să vă comunicăm că motorul diesel din seria EA189 Euro 5 montat în autovehiculul dumneavoastră cu seria de şasiu ____  pe care aţi introdus-o este afectat de un soft care cauzează diferenţe ale valorilor emisiilor de oxizi de azot (NOx) la testarea pe standul dinamometric. Autovehiculul dumneavoastră este sigur din punct de vedere tehnic şi capacitatea sa de a circula nu este afectată!
 
Ne pare foarte rău că v-am dezamăgit încrederea şi lucrăm în forţă la găsirea unei soluţii tehnice. Volkswagen suportă desigur  costurile pentru toate măsurile necesare şi va face tot posibilul pentru a vă recâştiga încrederea.
 
Distribuitorul dumneavoastră Volkswagen vă va contacta cât mai rapid posibil, pentru a vă informa cu privire la măsurile necesare. În cazul în care nu aveţi datele de contact ale niciunui distribuitor Volkswagen, vă rugăm să ne contactaţi folosind funcţia Contact de pe această pagină web.
 
Cu stimă,
 
Volkswagen“
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Boris Leonida
6.10.2015, 19:02:02

@Daniek Ionascu: Omule, ai studiat la ProTV jurnalismul? Ti-ai recitit cu voce tare titlul? Macar titlul...nu vorbesc de continutul articolului.

Modifică Setările