Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Wizz Air lansează noi rute internaţionale. Care sunt destinaţiile şi preţurile

0
13 Jul 2020 13:13:28
Autor: Afrodita Cicovschi

Wizz Air Abu Dhabi, cea mai nouă linie aeriană din Emiratele Arabe Unite, a anunţat luni că va aloca două aeronave de ultimă generaţie Airbus A321neo şi va deschide şase rute mult aşteptate din Abu Dhabi pe 1 octombrie 2020.

Biletele sunt deja la vânzare pe wizzair.com şi în aplicaţia de mobil a companiei aeriene, cu tarife începând de la AED 129**. 
 
Wizz Air Abu Dhabi, asocierea dintre ADQ, una dintre cele mai mari companii de capital din regiune, şi Wizz Air Holdings Plc, tocmai a primit statutul de transportor naţional de la guvernul EAU, sub rezerva îndeplinirii standardelor şi reglementărilor înainte de începerea operaţiunilor. 
 
Modelul low fare – low cost Wizz Air Abu Dhabi, rafinat şi eficient, îşi propune să crească cererea de călătorii prin stimularea pieţei, să genereze creştere pentru industria turistică şi de servicii, precum şi să contribuie la diversitatea economică a Abu Dhabi.
 
Cu o flotă compusă din aeronave Airbus A321neo, Wizz Air Abu Dhabi va avea cea mai mică amprentă ecologică şi cele mai mici costuri din regiune. Reţeaua iniţială de rute a companiei aeriene include Alexandria, Atena, Kutaisi, Larnaca, Odesa şi Erevan.
 
Măsura anunţată astăzi va spori capacitatea anuală cu 350.000 de călători în capitala Emiratelor Arabe Unite. Aşa cum s-a comunicat deja, în primele 6 luni de operare vor fi alocate 4 aeronave ultra-moderne Airbus A321neo suplimentare. Reţeaua de rute planificată pentru aceste aeronave va fi anunţată în timp util.  
 
Împreună cu începutul vânzărilor, compania aeriană lansează, de asemenea site-ul în arabă şi aplicaţia mobilă în arabă pentru a le permite pasagerilor săi arabi să caute şi să rezerve biletele online cu uşurinţă.
 
Anunţul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate a început la Wizz Air. Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi.
 
Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.
 
Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informaţii accesaţi acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate şi securitate.
 

NOILE RUTE WIZZ AIR ABU DHABI DIN ABU DHABI

Noi rute

Zile

Data lansări

Preţuri începând de la**

Abu Dhabi – Kutaisi

joi, duminică

1 octombrie 2020

129 AED

Abu Dhabi – Odesa

joi, duminică

1 octombrie 2020

129 AED

Abu Dhabi – Alexandria

luni, miercuri, vineri

2 octombrie 2020

129 AED

Abu Dhabi – Atena

luni, miercuri, vineri

2 octombrie 2020

129 AED

Abu Dhabi –  Larnaca

marţi, sâmbătă

3 octombrie 2020

129 AED

Abu Dhabi – Erevan

marţi, sâmbătă

3 octombrie 2020

129 AED

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii