Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Wizz Air lansează zboruri speciale către Bucureşti pentru campionatul european de fotbal. Calendarul meciurilor EURO 2020

0
20 Nov 2020 15:15:14
Autor: Afrodita Cicovschi

Wizz Air lansează zboruri speciale dedicate pasionaţilor de sport dornici să-şi susţină echipele naţionale de fotbal în timpul meciurilor din grupa C a Campionatului European de Fotbal UEFA- EURO 2020 care vor avea loc la Bucureşti, anul viitor.

Astfel, un total de 26 de zboruri le vor oferi fanilor posibilitatea să urmărească meciurile din Austria, Macedonia de Nord şi Ucraina care sunt programate pe 13, 17 şi 21 iunie. Biletele pot fi deja rezervate online pe wizzair.com sau pe aplicaţia mobilă a companiei aeriene. 
 
Cunoscută pentru că le oferă pasagerilor numeroase oportunităţi de călătorie în întreaga Europă, Wizz Air intră în joc şi le asigură fanilor din Austria şi Macedonia de Nord posibilitatea de a călători în siguranţă şi la preţuri accesibile pentru a-şi vedea echipele naţionale în acţiune. Sunt introduse 26 de zboruri între Viena, Skopje şi Bucureşti, oferindu-le fanilor oportunitatea să ajungă la meciuri şi să revină acasă după o experienţă unică în atmosfera meciurilor de fotbal. Aceste servicii vor fi un câştig atât pentru eveniment, cât şi pentru economia locală a Capitalei, deoarece vor stimula turismul.
 
Zboruri speciale Wizz Air către Bucureşti pentru Campionatul European de Fotbal 2020
 
 

Rute

Data

Număr zboruri

Skopje – Bucureşti – Skopje

13/14/17 iunie 2021

16

Viena – Bucureşti – Viena

13/21 iunie 2021

10

 
Meciurile din grupa C a Campionatului European de Fotbal 2020 care vor avea loc la Bucureşti
 

Partide

Data

Ora (CET)

Austria – Macedonia de Nord

duminică, 13 iunie

18:00

Ucraina – Macedonia de Nord

joi, 17 iunie

15:00

Ucraina – Austria

luni, 21 iunie

18:00

 
Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat: „Suntem încântaţi să introducem aceste zboruri speciale accesibile între Viena, Skopje şi Bucureşti şi să le oferim fanilor fotbalului posibilitatea de a avea o experienţă unică, urmărind în direct meciurile echipelor naţionale din turneul european. Aceasta este o veste bună nu doar pentru iubitorii sportului, ci şi pentru sectorul ospitalităţii din Bucureşti, care va câştiga mai mulţi turişti. Echipa WIZZ aşteaptă cu nerăbdare să primească pasionaţii de fotbal la bordul aeronavelor noastre noi şi ecologice Airbus în luna iunie. ”
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările