Afaceri

articolul anterior articolul urmator

Yango lansează un nou serviciu în Bucureşti. Cât costă cursele

1
13 Dec 2019 13:08:50
Autor: Afrodita Cicovschi
Cei care aleg cursele Premium vor beneficia de maşini din clasa superioară. Foto Yandex
Cei care aleg cursele Premium vor beneficia de maşini din clasa superioară. Foto Yandex

Aplicaţia de ride-hailing Yango introduce noul serviciu Premium în Bucureşti, care permite pasagerilor să se bucure de experienţa unei călătorii de lux, la un tarif acceptabil.

Noul serviciu Premium completează opţiunile Econom, Confort şi Taxi, oferind utilizatorilor Yango accesul la automobile precum Mercedes-Benz Clasa E şi Clasa S, Audi A6 şi A8 sau BMW Seria 5 şi Seria 7.
 
În ceea ce priveşte şoferii, aceştia vor fi atent selecţionaţi, dintre cei cu un rating mare în aplicaţie, vor avea o ţinută elegantă şi vor întâmpina pasagerii deschizându-le uşa la urcarea în vehicul.
 
În plus, vor consulta întotdeauna preferinţele pasagerilor legate de muzica pe care vor să o asculte în timpul cursei sau rutele pe care le preferă pentru a ajunge la destinaţie.  
 
„În urma feedback-ului primit de la utilizatorii noştri, am observat o cerere mare pentru acest tip de serviciu, atât din partea clienţilor business, care au nevoie de mobilitate şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate pentru întâlnirile de afaceri, cât şi de la cei care au un eveniment important în viaţa lor sau, de ce nu, vor o notă de lux în timpul unei zile obişnuite.
 
Utilizatorii Yango care aleg cursele Premium vor beneficia de maşini din clasa superioară, dotate cu tot confortul, dar şi şoferi atenţi la fiecare detaliu, care le vor asigura o călătorie impecabilă”, declară Andrei Voicu, Regional Manager al Yango în România.
 
Cursele comandate prin noua opţiune Premium pornesc de la un tarif de 20 lei. De exemplu, o cursă de la Piaţa Unirii până în Cartierul Francez va costa în jur de 39 lei, în timp ce o călătorie din AFI Cotroceni Mall către cartierul Primăverii costă circa 35 lei.
 
Pe lângă noua categorie Premium, clienţii Yango pot beneficia în continuare de serviciile Econom - care oferă călătorii la preţuri începând de la 5 lei, Confort – călătorii selecte ce pornesc de la 15 lei sau Taxi – comenzi operate de companii de taxi partenere.
 
Fotografii ale noului serviciu Yango Premium sunt disponibile pentru descărcare aici: http://bit.ly/2rrVjqI 
 
Despre Yango
 
Yango este o aplicaţie digitală de ride-hailing. Serviciul este operat de către MLU Europe B.V., companie membră a grupului Yandex (vezi mai jos mai multe detalii despre Yandex). În prezent, Yango (serviciu care funcţionează şi sub numele de Yandex.Taxi în unele ţări) operează în 17 ţări, inclusiv Estonia, Letonia, Finlanda, Serbia sau Israel şi se extinde rapid în mai multe regiuni ale lumii. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare gratuită din App Store sau Google Play în română, engleză şi multe alte limbi.
 
Serviciul Yango/Yandex.Taxi a fost lansat în 2011, iar până la sfărşitul lunii septembrie 2018 compania a înregistrat 1 miliard de curse. Peste 700.000 de şoferi sunt conectaţi activ la serviciu în fiecare lună. În momentul de faţă, întregul business de ride-hailing al Yandex este profitabil, incluzând pieţele în care serviciul se extinde. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Smeritu Pahomie
13.12.2019, 17:13:08

...."raide hailing"...."App store" si alte frectii sforaitoare menite doar sa pungasheasca clientul cu fitze de Buftea.....alta escrocherie pentru cokalarii prosti cu bani.... Enjoy !....

0 (2 voturi)
Modifică Setările