Bani

articolul anterior articolul urmator

Îţi faci cumpărăturile online? Poţi primi bani înapoi!

0
Articol publicitar
12 Dec 2017 15:43:07
Autor: ADH

A cumpăra online era, într-o perioadă nu foarte îndepărtată, ceva privit ca extravagant sau ca o acţiune pe care doar unii şi-o puteau permite. Prezentul a schimbat şi continuă să schimbe această concepţie, statisticile arătând faptul că tot mai mulţi români apelează la online pentru a-şi face cumpărăturile.

Mediul virtual pune la dispoziţie oferte tentante, reduceri peste reduceri, discount-uri de sezon sau cu ocazii diverse, cupoane şi vouchere, iar veştile bune continuă: iCashBack.ro oferă pasionaţilor de shopping online aplicaţia care dă bani înapoi din cumpărături.

Sistemele de tip CashBack sunt utilizate la scară largă şi relativ recent au fost introduse şi în România. Cum funcţionează? Cum poate beneficia utilizatorul de o parte din bani restituiţi în urma cumpărăturilor online pe care le face? Cu siguranţă a fost stârnit interesul pasionaţilor de shopping. Specialiştii din spatele platformei iCashBack.ro prezintă în continuare mai multe informaţii.

CashBack România şi tot ceea ce implică sistemul

Online-ul urcă tot mai sus în topul preferinţelor pasionaţilor de shopping. Diversitatea de produse, ofertele constante şi posibilitatea de a găsi orice sunt, cu siguranţă, principalele avantaje. Ce poate suna mai bine ca o completare la toate acestea decât bani înapoi din cumpărături?

Privind din prisma unui utilizator, a face shopping online înseamnă parcurgerea unor paşi simpli. La fel de simplu poate să beneficieze de bani înapoi în urma sesiunilor de shopping, printr-un singur pas: adăugarea aplicaţiei iCashBack în browser-ul preferat.


Cum funcţionează?

Cei interesaţi pot obţine informaţiile dorite chiar de pe pagina iCashBack.ro. E vorba de un parteneriat încheiat cu magazine de renume, ale căror oferte le promovează. Utilizatorii nu trebuie decât să adauge aplicaţia iCashBack în browser, pentru ca mai apoi să beneficieze de bani înapoi din cumpărături, folosind site-ul de cashback pentru a primi un anumit procent din valoarea produsului/produselor cumpărate.

Deşi sistemul este privit cu oarecare reticenţă, tot mai mulţi pasionaţi de shopping îl încearcă. Motivul? Economisirea, desigur! Numărul ridicat de parteneriate cu magazine online autohtone dar şi din străinătate oferă un plus de diversitate, banii obţinuţi prin cashback putând fi retraşi direct în contul bancar – ce poate fi mai simplu? Ca lămurire suplimentară, specialiştii din spatele site-ului iCashBack.ro precizează:

„Sistemul funcţionează asemănător conceptului cardurilor cu diverse bonusuri la utilizare (bonusuri la companii aeriene, puncte de loialitate la telefonie pentru persoane fizice, etc). Dar obţii Bani Cash şi îi poţi retrage direct în contul bancar. Pe care poţi să îi cheltuieşti pentru orice doreşti, fără să fii condiţionat de altceva.” (sursa: icashback.ro)

Pare prea frumos să fie adevărat? Poate că aşa ar spune unii. E ca şi cum ai face cumpărături tot timpul la reducere, chiar şi la acele produse care sunt deja incluse în promoţii şi oferte speciale în cadrul magazinelor din mediul online.

Cumpărăturile făcute online economisesc timp şi resurse financiare – cei care au încercat chiar şi o singură dată asta pot să confirme. De ce să nu beneficieze utilizatorii şi de cashback, dacă se oferă această modalitate de răsplată pentru publicul consumator? Practic, shopping-ul online este recompensat financiar – prin urmare cei care decid să încerce aplicaţia gratuită iCashBack nu au nimic de pierdut.

Pentru a obţine avantajele menţionate, dar şi pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi pot accesa pagina www.iCashBack.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările