Bani

articolul anterior articolul urmator

Allianz-Ţiriac Pensii Private are un nou director general

0
6 Mar 2019 17:12:59
Autor: Elena Deacu
Virgiliu Ichim FOTO Allianz Ţiriac Pensii Private
Virgiliu Ichim FOTO Allianz Ţiriac Pensii Private

Virgiliu-Pompiliu Ichim este noul director general al Allianz-Ţiriac Pensii Private, a anunţat miercuri Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, printre care numirea lui Virgiliu-Pompiliu în funcţia de Director general al Allianz-Ţiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA.

„Noua propunere a Consiliului de Administraţie Allianz-Ţiriac Asigurări pentru poziţia de CEO Allianz-Ţiriac Pensii Private s-a realizat în contextul retragerii nominalizării Cristinei Nicolescu care a revenit în Allianz-Ţiriac Asigurări, preluând o altă funcţie de conducere”, se arată într-un comunicat al companiei.

Virgiliu Ichim are o experienţă de peste 18 ani în cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări, în ultimii ani ocupând poziţia de Director al Diviziei Subscriere şi Management Portofoliu Asigurări de Viaţă şi Sănătate.

Allianz-Ţiriac Pensii Private este al doilea cel mai mare administrator de pensii private Pilon II (21,40%) din cei şapte administratori, după NN Pensii (27,31%). Compania are peste 1,6 milioane de participanţi cărora la gestionează pensiile private. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările