Bani

articolul anterior articolul urmator

Ce salarii sunt la McDonald’s. Cât câştigă un angajat la început şi la ce sumă poate ajunge

21
29 Jul 2015 13:54:57
Autor: Adina Vlad
Salariul unui angajat la McDonald's creşte periodic, iar orele suplimentare, cele de noapte sau de weekend sunt plătite
Salariul unui angajat la McDonald's creşte periodic, iar orele suplimentare, cele de noapte sau de weekend sunt plătite

Pentru mulţi tineri, McDonald’s reprezintă un prim pas în carieră sau un loc de muncă pe perioada vacanţelor. Salariile oferite nu sunt foarte mari, însă acestea cresc treptat, există posibilităţi de avansare, se oferă spor de noapte sau de weekend şi se plătesc orele suplimentare. „Adevărul“ îţi prezintă ce salarii sunt la McDonald’s.

„Adevărul“ îţi prezintă ce salarii sunt la McDonald’s pe baza informaţiilor oferite de angajaţii sau foştii angajaţi ai companiei pe portalul undelucram.ro, o comunitate online unde persoanele pot împărtăşi experienţa avută la locul de muncă, pentru a evalua angajatorii şi condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă. 
 

Ce salarii sunt la McDonald's. Acestea cresc anual cu 5% 

Astfel, un angajat al McDonald’s, cel mai mare lanţ local de restaurant din România, poate câştigă la început un salariu net de aproximativ 1.000 de lei, însă acesta creşte an de an cu câte 5% chiar dacă rămâne pe aceeaşi poziţie în companie. 
 
„Pentru început, ai salariu de 1.000 de lei brut. În mână nu mai ştiu exact cât se ia, 750-800 de lei dacă nu mănânci (opreşte din salariu), plus bonuri de 200 de lei (la opt ore). După jumătate de an avansezi, treci pe ecuson galben şi îţi măreşte puţin salariul. Dăca iei misteriosul (clientul misterios - e relativ uşor de luat dacă fiecare îşi vede de treaba lui în orele respective), câştigi 50 de lei în plus“, a scris Cami, în luna octombrie a anului trecut, pe undelucram.ro.
 

Ce salarii sunt la McDonald's. Bani mai mulţi, responsabilitate mai mare

Pentru poziţia de Manager Trainee sau de Assistant Manager, salariul este mai mare, dar şi responsabilitatea, iar el poate să depăşească 1.700 de lei pe lună.
 
„Salariul unui manager trainee începe de la 2.100 brut + bonuri de masă + spor de noapte/weekend + alte sporuri. Deci, pe lună, iei minim 1.500 lei + bonurile de masă“, susţine un angajat al McDonald’s. 
 
„Am lucrat la McDonald’s în Bucuresti pe postul de Manager Trainee/Assistant Manager. Salariul era de 2.100 de lei brut, la care se mai adăugau tichete de masa, cadouri de ziua ta/Crăciun/Paşte + bonusuri în funcţie de vânzari. Cu toate că partea financiară pare ok, nu se compensează cu nivelul de muncă şi stresul de acolo. (…) Salariul în mână varia între 1.500 şi 1.700 de lei (în funcţie de orele lucrate, dacă aveam sau nu ture de noapte sau lucram în weekend şi dacă mâncam sau nu la ei)“, a scris Elena pe portalul undelucram.ro.
 
Pentru poziţia de director de restaurant, salariul este de aproximativ 5.000 de lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

21 Comentarii

Ludwig
29.07.2015, 15:06:59

Sunt curios in SUA daca un angajat la mqdonald castiga 200$ net pe luna ca la noi

+3 (9 voturi)
Claudiu Arseniu
29.07.2015, 18:20:46

Nu, dar si in SUA se ia salariul minim. Nu e vina mecdonaltzului ca salariile in romania sint praf. Oricum, si in SUA si in Romania, cu salariul minim se traieste la fel de bine (adica rau de tot).

+5 (9 voturi)
Dani Corban
29.07.2015, 17:02:13

Salarii mizere pentru a ţine în viaţă sclavii din colonii.

+2 (12 voturi)
Utilizator Adevărul
29.07.2015, 18:25:29

Comentariu considerat abuziv.

Ann Numb
29.07.2015, 20:01:03

Am lucrat la Mec in timpul facultatii.Banii imi ajungeau pt chirie/cheltuieli si ceva maruntis.Munca acolo te disciplineaza, te face mai matur plus ca inveti multe lucruri. Daca va uitati la salariile din tara, o sa vedeti ca sunt unele locuri in care muncesti mai mult si iei banii la sfantul asteapta. Asta e nivelul in Romania, sunt multe taxe si impozite care trebuiesc platite la bugetul statului....asa ca nu inteleg rautatea din comentariile voastre. Dar....cainii latra(aiurea)...iar tara se duce usor-usor de rapa... V-am salutat.

+8 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (21)

Modifică Setările