Bani

articolul anterior articolul urmator

Cine poate beneficia de un credit numai cu buletinul online?

2
Articol publicitar
26 Jan 2017 14:03:06
Autor: ADH

În România, creditele doar cu buletinul sunt echivalente cu imprumuturile nebancare care sunt acordate de instituţii financiare specializate şi autorizate.

Aceste companii, numite şi IFN-uri, funcţionează sub stricta oblăduire a Băncii Naţionale.

Instituţiile financiare nebancare au o politică mult mai flexibilă în comparaţie cu băncile, ceea ce înseamnă că acordă imprumuturile mult mai uşor deoarece se solicită mai puţine cerinţe.

În general, un contract de credit rapid cu un IFN nu presupune garanţii materiale. În aceste condiţii, putem spune că riscul pe care şi-l asumă companiile nebancare este mai mare.

Acesta este şi motivul pentru care dobânzile percepute sunt mai mari spre deosebire de cele care trebuie plătite în cazul unui credit bancar.

Totuşi aceste dobânzi nu afectează prea mult solicitanţii deoarece sumele imprumutate sunt mici iar perioada de acordare este scurtă.

Un imprumut nebancar presupune puţine acte şi aprobare urgentă.

Timpul de aşteptare la un credit doar cu buletinul rapid online este de maxim 48 ore din momentul solicitării. În aceste circumstanţe poţi avea banii în cont în foarte puţin timp.

Destinaţia? Persoanele care se confruntă cu probleme neprevăzute şi persoanele care au nevoie de bani pe termen scurt.

Atunci când eşti surprins de o problema neaşteptată nu mai ai timp să mergi la banca să întocmeşti o solicitare şi să aştepţi aprobarea ei.

Dacă nu ai garanţii şi nici adeverinta de venit nu ai şanse să obţii prea uşor un credit de nevoi personale de la vreo banca.

O soluţie bună în astfel de cazuri o poate reprezenta acest credit doar cu buletinul online.

Sumele pe care le poţi solicita nu sunt în general mari. Valoarea sumei diferă de la o instituţie financiară nebancară la alta. Unele societăţi oferă sume mici de bani, lucru pe care nu îl poţi cere la o bancă obişnuită.

Suma maximă pe care o poţi obţine depinde în primul rând de venitul pe care îl câştigi într-o luna.

Unele IFN-uri acordă o anumită sumă maximă la primul credit, iar dacă rambursezi la data scadentă poţi obţine la o a doua aplicare o sumă mai mare.

Aceste credite rapide doar cu buletinul au totuşi şi destul de multe avantaje. Unul dintre avantaje îl reprezintă faptul că se acordă rapid.

În general, după aprobarea cererii poţi primi banii şi în 24 ore. Alteori suma pe care o imprumuti o poţi obţine în câteva ore, lucru foarte important atunci când ai de rezolvat o problema urgentă.

Există anumite cazuri în care societăţile nebancare te anunţă imediat dacă imprumutul cerut a fost şi aprobat.

Creditele rapide online nu necesită acte numeroase. Iată deci un alt avantaj. Ai nevoie numai de cartea de identitate şi de faptul că trebuie să certifici că ai un venit constant.

Sumele de bani aprobate sunt mici şi se rambursează în maxim 30-60 zile.

Poţi obţine suma de bani solicitată pe perioada de timp pe care o doreşti. Rambursarea se face rapid, astfel încât nu trebuie să plăteşti dobânzi intermitente. Poţi rambursa totul şi anticipat.

De asemenea, un credit cu buletinul online se dovedeşte a fi avantajos pentru că nu se solicită garanţii şi giranti. Prin urmare nu trebuie să te îngrijorezi că îţi vei pierde garanţia dacă vei uită să plăteşti rata 2-3 zile.

Atunci când iei un astfel de imprumut rapid nu trebuie să justifici la ce foloseşti banii. Poţi să-i utilizezi la ce doreşti.

E clar aşadar că se obţine foarte uşor chiar din confortul casei tale, fără a fi nevoie să te mai deplasezi.

Astfel de credite fara adeverinta de venit prezintă avantajul că sunt confidenţiale complet, astfel că nimeni nu va şti că ai dificultăţi financiare şi doreşti bani imprumut.

De asemenea, avantajos este şi faptul că atunci când aplici compania respectivă nu va fi interesată de istoricul tău de credit.

Poţi obţine aşadar un imprumut cu buletinul chiar dacă apari cu istoric negativ în Biroul de Credit.

Instituţiile financiare nebancare sunt flexibile, adică pot acorda sume cuprinse între 100 şi 5000 RON. Perioada de rambursare nu va depăşi însă 30-60 zile, după cum precizam iniţial.

Totuşi, solicitantul are libertatea de a alege înainte suma şi data la care poate rambursa.

Un alt avantaj al creditelor online fara acte îl reprezintă faptul că dobânda e fixă. Poţi afla de la început care este valoarea sa. În cazul acesta sunt excluse costurile ascunse.

La prima vedere dobânda poate părea foarte mare, dar să nu uităm faptul că procentul este calculat la nivelul unui an întreg, iar în cazul unui credit rapid doar cu buletinul perioada este mult mai scurtă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să plăteşti o dobândă atât de mare.

Scurtarea timpului de procesare poate fi considerată tot un avantaj? Fiindcă nu mai trebuie să mergi la sediul instituţiei nebancare pentru a completa multe formulare.

Termenii oricărei companii private de finanţare variază, dar nu diferă chiar atât de mult de la un IFN la altul.

Important este că fiecare IFN face cunoscuţi aceşti termeni pentru evitarea neînţelegerilor ulterioare.

Cele mai multe IFN-uri au un calculator de credit pe site-ul lor. Aici solicitantul introduce atât suma pe care doreşte să o imprumute cât şi perioada de timp pe care doreşte să ramburseze suma şi află pe loc costurile totale.

Solicitantul poate selecta perioada de rambursare în funcţie de venitul său.

Ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru a aplica la un credit doar cu buletinul?

Fiecare instituţie nebancară are propriile condiţii de acordare. Pentru sume şi perioade de rambursare mai lungi, companiile impun condiţii diferite.

De regulă aceste societăţi impun câteva condiţii generale:

Trebuie să ai act de identitate valabil. Şansele de a obţine un credit nebancar scad dacă ai doar paşaport sau dacă buletinul expiră în scurtă vreme.

O altă condiţie care trebuie îndeplinită se referă strict la vârstă. Trebuie să ai cel puţin 18 ani. Unele instituţii solicită vârstă minimă de 20 ani, altele 25 ani.

Societăţile respective cer vârsta maximă de obicei de 70 ani, altele acceptă o vârstă ceva mai mare, iar altele nu au limita în ceea ce priveşte vârsta.

Temeiul de bază pentru acordarea unui credit online rapid îl constituie dovada unui venit regulat pentru că IFN-urile vor să se asigure permanent că poţi rambursa imprumutul. Poţi demonstra că ai un venit stabil printr-un extras de cont bancar.

Nu contează din ce sursă obţii banii. Solicitantul trebuie să facă dovada unui venit minim lunar. În general e vorba de un venit minim lunar de cel puţin 500 lei.

Această sumă poate diferi de la o instituţie la alta.

Pe piaţa online nebancară există o mare diversitate atât în ceea ce priveşte sumele acordate cât şi condiţiile solicitate.

Unele instituţii nebancare pot acorda în condiţii flexibile un credit rapid fara adeverinta de venit, însă pot percepe dobânzi mai mari.

Este adevărat însă că pe internet ai la dispoziţie o oferta foarte variată, astfel încât poţi alege imprumutul online cel mai potrivit pentru tine.

În prezent în ţara noastră se constată că majoritatea instituţiilor nebancare funcţionează preponderent online.

Din această cauză multe dintre IFN-uri oferă condiţii flexibile de care poţi beneficia chiar şi fără adeverinţă de salariu.

Mai există unele societăţi nebancare care acordă credite rapide fara dobanda dacă eşti la prima aplicare.

Termenii şi condiţiile contractului sunt prezentaţi foarte clar pe site-urile IFN-urilor de acest gen.

Este foarte important să le citeşti cu atenţie. Majoritatea companiilor au pe site şi un calculator de credit care poate fi de mare ajutor în situaţia în care doreşti să înaintezi o cerere.

Înainte de a aplica pentru un credit rapid doar cu buletinul este bine să ştii care sunt părerile şi altor persoane care au mai colaborat în trecut cu respectivele IFN-uri.

Este bine să te informezi în privinţa drepturile pe care le ai. Trebuie să vezi de altfel dacă venitul tău e compatibil cu costul total al imprumuturilor. Nu trebuie să ceri mai mult decât îţi trebuie pentru ca să poţi rambursa banii la data convenită.

Dacă personal consideri că te avantajează, ai posibilitatea de a alege să rambursezi în mai multe rate. Dacă nu rambursezi mereu la timp suma datorată va trebui să suporţi dobânzi de întârziere.

După ce ai optat pentru o anumită instituţie este indicat să respecţi condiţiile solicitate de aceasta şi să ai documentele necesare.

După cum am menţionat, cea mai folosită modalitate de acordare a creditelor fara adeverinta de venit este cea online.

Ai însă opţiunea de a solicita şi prin telefon aceste credite sau poţi trimite documentele chiar şi prin fax.

Dacă doreşti mai poţi alege uneori şi varianta de a te deplasa personal la sediul societăţii nebancare sau pur şi simplu, dacă e permis, să stabileşti o întâlnire cu un reprezentant al companiei.

Atunci când vrei un credit doar cu buletinul rapid online nu trebuie neapărat să justifici la ce foloseşti banii. Instituţiile nebancare nu sunt interesate de acest aspect aproape niciodată.

Imprumuturile rapide sunt folosite în situaţii de urgenţă, precum sunt unele întârzieri la plata salariilor de la locul de muncă, la achitarea unor produse de care ai nevoie, pentru unele reparaţii urgente, pentru plătirea unor amenzi în termenul de 24-48 ore, etc.

Suma pe care o poţi obţine o poţi folosi aşadar în orice scop. Deşi nu este neapărat recomandat, cu un credit rapid fara adeverinta de venit poţi să prelungeşti vacanţa în care te afli, poţi să faci cadoul potrivit la ziua unei persoane dragi, ori poţi să cumperi un produs aflat într-o promoţie limitată.

Există unele şanse să refinanţezi şi un alt credit doar cu buletinul ajuns la scadenţă, deşi refinanţarea este de obicei un proces mai complicat şi se pretează să apelezi la o bancă pentru sume de bani mai consistente.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Leon Gorki
26.01.2017, 18:52:04

NUMAI PROSTII !!!!!!!!!!!!!

Leon Gorki
26.01.2017, 18:55:48

Doar prostii . Numai si numai ei.

Modifică Setările