Bani

articolul anterior articolul urmator

Cum poţi avea cont bancar gratuit şi comisioane zero la transferurile în euro VIDEO

14
16 Jul 2019 14:12:07
Autor: Afrodita Cicovschi

Una dintre platformele de plată care oferă cont bancar gratuit în peste 30 de valute şi transfer de bani cu comisioane mai mici către orice ţară din lume a fost lansată marţi în România.

Principalele servicii pe care le oferă platforma companiilor şi persoanelor fizice sunt deschiderea unui cont bancar gratuit şi 0 comisioane la transferurile în euro.
 
 „În prezent, piaţa de plăţi internaţionale din România se caracterizează prin comisioane ridicate pentru transferuri în diferite valute. În plus, pentru o companie locală care operează pe orice piaţă externă este foarte greu şi costisitor să deschidă un cont în străinătate. 
 
Acesta este motivul principal pentru care lansăm serviciile Paysera în România. Vrem ca societăţile şi persoanele fizice să aibă posibilitatea de a efectua transferuri de bani având comisioane cât mai reduse, de a avea cea mai bună rată de schimb valutar şi un cont multi-valută în ţara în care au nevoie pentru a lucra cu partenerii lor străini, cu uşurinţă. Şi în plus, clienţii români să beneficieze de suport în limba română”, spune Daniel Turbatu, Country Manager pentru Paysera în România.
 
Prin intermediul platformei de plată online Paysera, companiile şi persoanele fizice vor avea unul dintre cele mai bune cursuri de schimb valutar de pe piaţă pentru o gamă largă de valute şi pot efectua transferuri internaţionale, cum ar fi transferurile în euro în cadrul SEE, pentru doar 0,15 EUR companiile, iar persoanele fizice - gratuit.
 
Pentru prima dată în România, persoanele fizice şi companiile vor putea deschide contul în valută străină online, fără să viziteze o sucursală de bancă, fără să completeze documente sau să plătească orice taxă pentru deschiderea şi administrarea contului.
 
Cu ajutorul internetului şi serviciilor bancare mobile, utilizatorii nu numai că vor putea să efectueze transferuri mai rapide, ci şi să-şi gestioneze mai uşor operaţiunile zilnice.
 

 
Paysera deţine o licenţă de instituţie emitentă de monedă electronică de către Banca Lituaniei şi utilizează cele mai avansate tehnologii din sectorul financiar.
 
Compania oferă o gamă largă de soluţii de plată, inclusiv un cont în mai multe valute, schimb valutar online, transferuri locale şi internaţionale, gateway de plată, card de plată, sistem de ticketing online, plăţi offline cu coduri QR, portofel mobil, plăţi multiple şi altele. Pe lângă viteza, confortul şi preţurile competitive, Paysera păstrează siguranţa banilor clienţilor în conformitate cu legislaţia instituţiilor e-money.
 
Paysera operează în 184 de ţări din întreaga lume, are reprezentanţi locali în 6 ţări europene şi o reţea de 50 de bănci partenere. Numai în 2018, aproape 400.000 de clienţi au efectuat peste 1,9 milioane de transferuri prin intermediul platformei Paysera, pentru aproape 3,9 miliarde de euro.
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

MadWolf
16.07.2019, 14:19:44

Sa vedem daca-i mai avantajos ca Revolut...

+1 (1 vot)
Adrian Foangǎ
16.07.2019, 16:35:00

Sa vedem ce taxe ascunse are, ca nimic nu este complet gratuit.

+2 (2 voturi)
Walk Marin
16.07.2019, 14:56:34

Am facut cont. nu vad niciunde optiune sa iti faci conturi virtuale in mai multe monede. Plus ca alimentarea contului se face prin transfer bancar si nu direct prin card ca la Revolut...

Sorin Barbu
16.07.2019, 16:41:30

Cel mai bine ca sa nu fi controlat si vazut de sistemul bancar fie ca vorbim in Romania sau in alta tara este sa umbli cat mai mult cu bani CASH si sa lasi o foarte mica suma de bani in banca ( doar asa ca sa nu iti pierzi contul ala bancar ) iar restul de bani sa-i tii cash in casa in sertar . Bancile au creat cel ami mare sistem de camatarie mondial fie ca vorbim de UK ,America , etc . Oamenii trebuie sa isi tina banii cash in case sau ascunzi nu in bancile frauduloase . Cei mai mari camatari LEGALI AI LUMII =Bancile indiferent de ce banca

0 (4 voturi)
Sorin Barbu
16.07.2019, 16:52:40

Tineti-va banii la CASH in case nu mai tineti banii in cont Bancile sunt cele mai mari camatari ai lumii Jos cu bancile in toata lumea asta corupta .

-2 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (14)