Bani

articolul anterior articolul urmator

Cumpără Bitcoin în România: Pe Binance poţi cumpăra în RON!

0
Articol publicitar
16 Aug 2021 19:53:18
Autor: ADH

Interesul sporit al românilor faţă de investiţiile în criptomonede a determinat cel mai mare Exchange de criptomonede din lume să oferă posibilitatea de a cumpăra Bitcoin folosind leul românesc. Utilizatorii din ţara noastră pot cumpăra Bitcoin folosind carduri de credit sau de debit VISA în RON şi pot tranzacţiona sute de criptomonede în regim peer-to-peer, prin Binance P2P, plătind în tot lei.

Exchange-ul Binance.com a introdus leu românesc printre valutele acceptate la plata cu cardul în luna ianuarie a anului 2020 şi de atunci, utilizatorii pot cumpăra Bitcoin şi alte criptomonede efectuând plata în RON folosind cardurile VISA emise în Uniunea Europeană.

Deşi plata cu cardul este, în prezent, una dintre cele mai la îndemână metode de plată existente, utilizatorii pot plăti comisioane mai mici la depunerile efectuate prin transfer bancar sau prin intermediul altor instituţii de plată.

Binance facilitează tranzacţionarea a peste 200 de criptomonede, însă deţine şi o monedă proprie: Binance Coin (BNB) se bucură de a patra cea mai ridicată capitalizare de piaţă din blockchain. Utilizatorii care deţin BNB primesc reduceri substanţiale la comisioanele percepute pentru tranzacţionare.

Binance este un exchange intuitiv şi uşor de utilizat, atât pentru începători, cât şi pentru utilizatorii avansaţi. Nu sunt precizate restricţii cu privire la ţările din care serviciile sunt restricţionate, aşa că poate fi considerată ca fiind o platformă globală, care dispune de numeroase instrumente utile, de taxe reduse şi permite efectuarea retragerilor de până la 100 BTC odată la fiecare 24 de ore pentru conturile verificate (KYC).

Leul românesc se regăseşte printre cele peste 55 de valute convenţionale (FIAT) de pe lista metodelor de plată ale Binance P2P pentru cumpărarea şi vânzarea de criptomonede.

Şi mai interesant este că gigantul din lumea criptomonedelor nu percepe nici un comision pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul platformei peer-to-peer, care presupune vânzarea şi cumpărarea de Bitcoin şi altcoins exclusiv între utilizatori. ING, CEC, BCR, BRD şi Revolut sunt băncile din România acceptate pe Binance P2P.

Fiind un serviciu care facilitează tranzacţionarea prin furnizarea de servicii de garantare, în mod gratuit, Binance P2P nu îşi asumă obligaţia de a rezolva litigiile care ar putea apărea după finalizarea unei plăţi. Pentru a evita orice posibilă neplăcere, persoanele interesate sunt sfătuite să verifice recenziile utilizatorilor înainte de iniţia o tranzacţie.

Lansată în anul 2018, Binance P2P a devenit rapid o alternativă preferată la LocalBitcoins şi a fost adoptată de către mulţi investitori din lumea criptomonedelor, deoarece platforma nu percepe comisioane şi se poate lăuda cu o lichiditate ridicată. Utilizatorii care vor să efectueze tranzacţii prin Binance P2P trebuie mai întâi să se înregistreze la Binance şi să completeze procesul de verificare al identităţii (KYC).

Criptomonedele cunoscute pot reprezenta o investiţie profitabilă pe termen lung, însă altele pot fi adevărate capcane, motiv pentru care specialiştii le recomandă începătorilor să se axeze pe Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Binance Coin şi aşa mai departe.

Deschide un cont la Binance şi cumpără Bitcoin sau alte monede digitale plătind în RON!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările