articolul anterior articolul urmator

De ce se scumpeşte pâinea, deşi avem producţie-record de grâu. Explicaţiile guvernatorului Mugur Isărescu

4
8 Nov 2018 19:44:53
Autor: Elena Deacu
Mugur Isarescu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Mugur Isarescu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

4 Comentarii

Herr Hoher
8.11.2018, 19:53:01

Bah escrocule ai grija sa nu te prinda romanii pe strada ca or sa-ti sparga capatana aia de bandit. Te crezi batut in cuie acolo, ca ii santajezi pe bastani cu imprumuturi si jonglerii? O sa te duci la Targoviste odata cu ei.

+1 (1 vot)
Octavian Adams
8.11.2018, 20:46:16

Domnul Mugur Isarescu nu e un bandit e un huligan și cam atât un huligan in economie pe care noi romani de pretutindeni o sprijinim .Credeti voi dragi romani ca dacă economia nu creste e vreo crima ?Nu.Va spun eu nu-i nici o crima economia de piața dacă nu creste nu-i nici o crima dacă o putem numi așa .In opinia politicienilor ale marilor aleși avem creșteri economice dar încă in spitale și in scoli e mai murdar ca la alți pe străzi .Rusine clasa politica și Rușine tututoror economiștilor și celor care scriu despre ei care ii propaga!

+1 (1 vot)
kalu kalu
8.11.2018, 21:05:11

Mugur este personaj din tom si jerry ??? Un bashinos care a spus ca cine a luat bani de la banca trebuie sa-i de inapoi ? Atat e in stare securistul asta putred ?

Caragea Virgil
9.11.2018, 13:03:34

Este tot mai evident că Isărescu "joacă" în altă echipă !!! Una pentru care Romănia este o vacă bună de muls . Ce avantaje are populația Romăniei că prețul cerealelor a crescut pe piața europeană ? Venituri suplimentare la buget ??? Da , dar vor fi SIFONAȚI de PSD-ALDE , pentru pensii speciale , salarii nerușinate , pomeni electorale , etc .... Marea masă a populației va trebui să strîngă IARĂȘI cureaua : pîine și alimente mai scumpe , electricitate și gaze mai scumpe și , în perspectivă apropiată , șomaj și emigrație accentuate . Și acesta este doar începutul .