Bani

articolul anterior articolul urmator

Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea din 17 aprilie are un singur câştigător, care va lua întregul premiu de un milion de lei

0
1 Jun 2016 13:33:33
Autor: Dan Străuţ
La loteria fiscală din 17 aprilie au fost extrase drept câştigătoare bonurile de 615 lei emise în 18 martie
La loteria fiscală din 17 aprilie au fost extrase drept câştigătoare bonurile de 615 lei emise în 18 martie

O bucureşteancă este singura câştigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale din data de 17 aprilie 2016, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor Publice. Câştigătoarea va încasa întregul premiu pus în joc, de un milion de lei, din care se reţine impozitul de 16%.

La extragerea menţionată au participat bonurile emise în martie 2016 şi au fost desemnate câştigătoare cele din 18 martie, cu o valoare de 615 lei.

Potrivit regulamentului Loteriei, după fiecare extragere, timp de 30 de zile, posesorii de bonuri câştigătoare trebuie să le depună la administraţia financiară.

Dacă numărul de bonuri depuse este mai mic sau egal cu 100, premiul de un milion de lei se împarte între cei care au depus bonuri, cu condiţia ca acestea să fie validate.

Dacă se depun mai mult de 100 de bonuri, se organizează o extragere suplimentară, astfel încât să rămână cel mult 100 de câştigători.

Loteria Bonurilor Fiscale se organizează lunar, dar sunt şi extrageri ocazionale, iar premiul pentru fiecare ediţie este de un milion de lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii