articolul anterior articolul urmator

Ministrul Teodorovici, despre acţiunea de recuperare a banilor încasaţi de preşedintele Iohannis din chirii: „Nu este o răzbunare“

28
11 Jul 2018 21:48:30
Autor: News.ro
Eugen Teodorovici FOTO gov.ro
Eugen Teodorovici FOTO gov.ro

28 Comentarii

Un cititor
11.07.2018, 22:36:48

Teodorovici, stii expresia "praful de pe toba"? Asta o sa luati de la Presedinte ! Hai ca-ti spunem noi. Te informam, nu ai de unde sti. Dosarul este inca in instanta. Cautati alt subiect. Il acuzati pe Presdinte cu aceasta casa, din lipsa de subiecte. Pe subiectul corectitudine si cinste nu merge. Nu aveti obiectul muncii pe acest subiect. Cautati subiecte la mafiotii vostri.

0 (8 voturi)
Radu Mircea
11.07.2018, 22:52:18

# Un cititor Bre cititorule , astia or fi sanatosi ??? Sau ne cred pe noi prosti ??? Cind a incasat chiria o parte din ea s-a dus la fisc , altfel de mult avea dosar de evaziune fiscala . Ciria incasata ( daca este incasata ilegal ) este datorata proprietarului de drept . NU STATULUI !!! Statu' si-a luat daru' sau . Proprietar de drept care inca nu exista . Si cel care s-a declarat proprietar a fost prins cu cioara vopsita si acum se cauta un mostenitor valabil . Culmea ca exista idioti care se uita in gura altor idioti .

+3 (7 voturi)
Stroescu Tit Emilian
11.07.2018, 22:55:47

Cand esti in PSD esti condamnat la prostie. E molipsitoare...prostie marca dancila.

+1 (7 voturi)
Tepes Vlad
11.07.2018, 23:58:39

O Intrebare la care Guvernul, si mai ales Parlamentul isi arata ipocrizia. De ce nu se plateste nici un impozit pe uriasa cladire a Parlamentului, in care in plus se fac tot felul de sindrofii, si se incaseaza bani? Si cladirea asta nu e singura! Mai sunt si altele, in care nimeni nu plateste un ban impozit, sau plateste ceva sumar pentru valoarea acestor cladiri! Din nou, cata ipocrizie din partea acestor comunisti ajunsi la putere prin voturile unor needucati, si cumparati cu … 30 de arginti! Asta-I Romania noastra de azi!

0 (2 voturi)
imsi imsi
12.07.2018, 00:27:41

Tepes Vlad Parlamentul si guvernul nu platesc impozite pe cladiri fiindca ei folosesc o proprietate a statului.Proprietarul datoreaza impozit statului chiriasul plateste chirii. Cladirea parlamentului este asa numita Casa Poporului care este proprietatea statului roman nu a parlamentului sau a guvernului. Daca te intrebi de ce nu plateste statul impozit pe proprietatea lui atunci raspunsul ar fi : din acelasi motiv din care Dvs nu va platiti chirie voua insiva pe apartamentul proprietatea dvs. Va sfatuiesc sa nu mai agitati problema nu din grija ca va faceti de ris ci fiindca le ati putea da niste idei prapaditilor din parlament (baietii destepti) care ar da o lege prin care fiecare parlamentar s ar improprietari cu ceva din cladirile pe care le folosesc. Doar asa ca sa plateasca impozit si sa va faca dvs placere. V ar conveni ?

+1 (1 vot)