Bani

articolul anterior articolul urmator

Poşta se aşteaptă să primească până la sfârşitul lunii martie acordul BNR pentru a oferi servicii financiare la ghişeu

0
9 Mar 2016 17:31:58
Autor: News.ro
Poşta Română are o reţea de aproximativ 5.600 de oficii poştale FOTO Mediafax
Poşta Română are o reţea de aproximativ 5.600 de oficii poştale FOTO Mediafax

Poşta Română estimează că va primi până la finalul lunii martie acordul „de facto“ al Băncii Naţionale a României (BNR) pentru a putea să ofere servicii financiare la ghişeele oficiilor poştale, a declarat directorul general al companiei de stat, Alexandru Petrescu.

Poşta Română a anunţat, încă din 2014, că intenţionează să creeze, în agenţiile proprii, secţiuni dedicate serviciilor financiare, prin care să intermedieze, contra cost, oferirea de produse financiare, în baza unor contracte cu bănci sau cu diverse companii. 
 
„Mizăm ca, până la finalul lunii martie, să primim acordul de facto al băncii centrale pentru demararea proiectului de servicii financiare la ghişeu. Agenda Poştei Române este plină şi ea rămâne neschimbată: consolidarea profitului, diversificarea şi creşterea calităţii serviciilor“, a afirmat Petrescu.
 
Poşta Română are o reţea de aproximativ 5.600 de oficii poştale, cea mai extinsă din România, şi circa 27.000 de angajaţi. Compania este controlată de Ministerul Comunicaţiilor, care deţine 75% din acţiuni. Poşta a revenit pe profit în 2014, după ce a disponibilizat 3.650 de angajaţi în 2013, printr-o concediere colectivă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările