Bani

articolul anterior articolul urmator

Premieră pentru România: O bancă a lansat brăţara prin care se pot face plăţi

2
1 Aug 2016 17:39:56
Autor: Adina Vlad
Brăţara oferă acces la contul curent în lei deschis la BT şi posibilitatea de a plăti contactless, indiferent de sumă, în ţară şi în străinătate, la POS-urile ce permit plata contactless FOTO Banca Transilvania
Brăţara oferă acces la contul curent în lei deschis la BT şi posibilitatea de a plăti contactless, indiferent de sumă, în ţară şi în străinătate, la POS-urile ce permit plata contactless FOTO Banca Transilvania

O bancă de top a lansat în premieră în România o brăţară prin intermediul căreia se pot face plăţi la comercianţi.

Banca Transilvania, a treia bancă din România după active, a lansat o brăţară prin care clienţii pot face plăţi în magazinele echipate cu aparate care permit plata contactless, noul serviciu fiind o premieră pentru piaţa din România, potrivit băncii.
 
Noul instrument oferă acces la contul curent în lei deschis la BT şi posibilitatea de a plăti contactless, indiferent de sumă, în ţară şi în străinătate, la POS-urile ce permit plata contactless.  
 
Comisionul de emitere şi pentru plata la comercianţi este zero, potrivit oficialilor băncii. Plăţile contactless au devenit mai populare în România odată cu creşterea numărului de POS-uri care acceptă astfel de carduri.
 
„La 80% din cele 27.000 de POS-uri ale Băncii Transilvania aflate la comercianţi se pot face astfel de plăţi – cu cardul contactless şi, mai nou, inclusiv cu brăţările contactless“, a precizat banca. 
 
Brăţările funcţionează ca un card bancar contactless, astfel încât, pentru plăţile de până la 100 de lei, nu este necesară introducerea PIN-ului. Dispozitivele pot fi emise în cazul clienţilor BT care au card VISA de debit în lei sau împreună cu un astfel de card, iar abonamentul lunar este de 3 lei pentru fiecare brăţară. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Petre Bolovan
1.08.2016, 18:15:00

Asta mai lipsea la cardul chel cu ochiul fiscului zgait pe el; zgarda contactless, sa ti-o faci cu mana ta.

foarte atent
2.08.2016, 08:26:57

dar iti da la pachet si bodyguard?

Modifică Setările