Bani

articolul anterior articolul urmator

Primăvara aduce o creştere a creditelor ipotecare. Brokerii estimează împrumuturi de 900 de milioane de euro

0
19 Apr 2021 09:34:01
Autor: Afrodita Cicovschi

În primăvara anului 2021, obiectivele românilor vor accelera numărul de credite bancare cu până la 50% faţă de anul precedent, potrivit brokerilor bancari valoarea totală a împrumuturilor putând atinge 900 de milioane de euro.

Astfel, pe parcursul anului în curs, brokerii de credite vor intermedia credite cu 50% mai mult decât în 2020, consideră reprezentanţii AVBS Credit, companie din domeniul brokerajului bancar.
 
Venirea primăverii reprezintă pentru români o perioadă propice pentru demararea de proiecte importante: îşi cumpără locuinţe noi, reamenajează imobilele, construiesc şi îşi îmbunătăţesc calitatea vieţii şi a mediului în care locuiesc şi muncesc în plină pandemie. Specialiştii din domeniul financiar-bancar estimează că în 2021, românii din mediul urban vor solicita împrumuturi de la bănci prin intermediul brokerilor de credite, în special pentru locuinţe, într-un număr mai mare cu aproximativ 50% decât în 2020.
 
„Românii cu venituri medii şi mari care au în plan să acceseze împrumuturi prin intermediul brokerilor de credite bancare preferă să investească în renovarea, îmbunătăţirea şi modernizarea locuinţelor, pentru această primăvară. Odată cu venirea noului sezon, românii îşi demarează proiectele: îşi cumpără case sau le renovează, îşi schimbă maşinile, fac lucruri importante şi măreţe”, declară Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit. 
 
Conform estimărilor AVBS Credit, primăvara anului 2021 sporeşte activitatea de achiziţie şi renovare a locuinţelor şi, până la sfârşitul anului, va accelera numărul de credite ipotecare contractate prin intermediul brokerilor de credite cu până la 50% faţă de anul precedent. Există posibilitatea ca brokerii de credite din România să intermedieze credite ipotecare în valoare de aproximativ 900 milioane EURO în 2021. Ca principală tendinţă a comportamentului, pe parcursul anului 2021, reprezentanţii AVBS Credit afirmă că peste 80% dintre românii care vor alege produse de creditare prin intermediul unui broker de credite, vor prefera creditele ipotecare.
 
Cu ocazia venirii noului sezon, reprezentanţii companiei AVBS Credit precizează că valoarea medie a unui credit ipotecar accesat în întreaga ţară prin intermediul unui broker de credite, se va situa în jurul valorii de 59.000-65.000 de euro şi va fi destinat unor proiecte complexe, de pildă, pentru achiziţia unui imobil.
 
Unul dintre avantajele alegerii unui broker de credite este că acesta intermediază procesul de creditare mult mai rapid decât dacă clientul s-ar descurca singur, beneficiază de soluţii de creditare adecvate nevoilor, brokerul se poate deplasa la consumator, poate obţine costuri mai bune şi valori mai mari pentru creditul acestuia.
 
AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci şi IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienţii care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociaţia Română a Brokerilor de Credite). Detalii despre obţinerea unei francize AVBS Credit: Detalii Obţinere Franciză - AVBS Credit  şi https://www.facebook.com/avbs.ro 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările