Bani

articolul anterior articolul urmator

Probleme la CEC Bank: cardurile nu funcţionează nici la ATM-uri, nici la comercianţi

0
30 Dec 2020 16:29:18
Autor: Afrodita Cicovschi

Cardurile CEC Bank nu funcţionează în prezent la bancomate şi nu pot fi folosite nici la plata cumpărăturilor din magazine, instituţia bancară recunoscând că sunt „întreruperi” în funcţionarea cardurilor, la remedierea problemei lucrându-se deja.

„În acest moment, tranzacţiile efectuate cu cardurile CEC Bank la ATM-uri şi la comercianţi funcţionează cu întreruperi, motiv pentru care ne cerem scuze clienţilor noştri pentru disconfortul creat.
 
Până la remedierea problemelor, clienţii pot efectua operaţiuni prin platformele de internet şi mobile banking şi pot retrage bani din cont de la ghişeul băncii, fără comision de retragere numerar. În plus, banca a decis să prelungească programul de astăzi al unităţilor sale până la ora 17:30 (pot apărea unele excepţii în unele agenţii). Lista cu toate unităţile băncii poate fi consultată pe site-ul băncii, la adresa: https://www.cec.ro/sucursale
 
Clienţii băncii vor fi informaţi imediat ce problemele vor fi remediate”, a informat banca.
 
UPDATE
 
Câteva ore mai târziu banca a informat că problemele au fost remediate şi tranzacţiile cu cardurile CEC Bank funcţionează normal atât la nivelul reţelei de ATM-uri, cât şi la comercianţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările