Bani

articolul anterior articolul urmator

Revolut lansează, în ediţie limitată, un card placat cu aur de 24 K. Cât costă unul

1
29 Nov 2021 12:25:45
Autor: Afrodita Cicovschi

Revolut a lansat un card placat cu aur de 24 de carate, în ediţie limitată, care va putea fi achiziţionat de utilizatorii din SUA, Marea Britanie şi Spaţiul Economic European.

Acest card surprinzător poate fi comandat, din 26 noiembrie, de clienţii din pieţele menţionate anterior, indiferent de tipul de plan ales, şi vine la timp pentru a pregăti cadourile cele mai interesante de sărbători. Deoarece cardul va fi disponibil doar într-un număr limitat de exemplare, cei interesaţi sunt invitaţi să îl comande direct din aplicaţie, cât mai repede. Preţul unui card este de 297,99 RON, iar costurile de expediere sunt incluse. 
 
Fabricat dintr-o singură foaie de oţel dur - similar cardurilor Revolut Metal - cardul este placat cu aur de 24 de carate, printr-un proces de design meticulos. Pentru ca suprafaţa acoperită cu metalul preţios să nu fie afectată sau zgâriată, utilizatorii sunt sfătuiţi să îl ţină la distanţă de chei sau obiecte cu margini ascuţite.
 
Având la fel ca orice alt card Revolut Metal greutatea de 18g, cardului Gold îi stă cel mai bine în portofel. 
”Cardul placat cu aur de 24 de carate face parte dintr-un segment aparte, conceput pentru cei care doresc să adauge un pic de lux în viaţa lor”, spune Alan Chang, Chief Revenue Officer.
 
„Având în vedere experienţa de zi cu zi a utilizatorului, căutăm mereu să oferim consumatorilor mai multe opţiuni şi mai mult control, să le permitem să îşi pună propria amprentă asupra cardurilor Revolut, articole pe care le poartă cu ei aproape peste tot.”
 
Pentru Revolut, a le oferi clienţilor posibilitatea să-şi adauge propriul stil opţiunilor de plată nu este o noutate, iar aceasta o arată şi colecţia sa de carduri atrăgătoare. Cardul Gold de 24 de carate în ediţie limitată se alătură variaţiunilor de carduri Metal existente: Lavandă, Aur, Roz, Argint, Gri Spaţial şi Negru.
 
La începutul acestei luni, Revolut a introdus în portofoliu cardurile metalice personalizate, devenind primul jucător din industrie care le permite clienţilor săi ce au optat pentru un plan plătit - Plus, Premium sau Metal - să creeze desene pe propriile carduri, direct în aplicaţie. 
 
De la carduri personalizate la carduri atrăgătoare placate cu aur de 24 de carate, Revolut este încântat să-şi implice clienţii în procesul creativ şi să-i echipeze cu modele de carduri ce reflectă stilul lor de viaţă. 
 

REVOLUT - o aplicaţie, ”all things money”

 
Revolut este prima super-aplicaţie financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să îşi folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani şi schimb valutar. În prezent, peste 16 milioane de clienţi din lume, din care mai mult de 1,4 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacţii pe lună.
 
Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajută clienţii de pretutindeni să îşi menţină echilibrul financiar, să dispună mai eficient de banii lor, să se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiaţi, oriunde s-ar afla. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

johnny doe
29.11.2021, 12:45:26

Un articol publicitar trebuie semnalat ca atare.

+1 (1 vot)
Modifică Setările