Bani

articolul anterior articolul urmator

Revolut percepe noi comisioane. Cât de mari sunt şi de când se aplică

6
22 Feb 2021 13:02:17
Autor: Afrodita Cicovschi

Posesorii de carduri Revolut vor plăti noi comisioane de retragere de numerar din aprilie, potrivit unei notificări trimise clienţilor, cu precizarea că în cazul în care nu sunt de acord aceştia pot renunţa gratuit la serviciile fintech-ului.

Începând cu 23 aprilie, se instituie şi o limită lunară de cinci retrageri de la bancomat, peste limita de 800 de lei, peste care se plătea oricum comision.
 
Astfel, de la a şasea extragere, se plăteşte comision. Fiecare dintre aceste limite se aplică independent.
 
Clientul va începe să plătească acel comision de îndată ce atinge una dintre ele, chiar dacă nu a atins-o şi pe cealaltă. Se schimbă şi politica de comisioane. Rămâne comisionul de 2%, dar se adaugă şi un comision minim de 5 lei. “Acest lucru înseamnă că vei plăti suma mai mare dintre 5 leişi 2% din retragere”, arată Revolut.
 
Până acum, posesorii de carduri Revolut cu planul Standard aveau o limită de 800 RON la retragerile lunare gratuite de la bancomat. Peste acest plafon începeau să plătească un comision de 2%
 
Fintech-ul a schimbat şi politica referitoare la transferurile internaţionale de bani, dar, cum aceste modificări vizează doar transferurile în ţări care nu fac parte din SEPA SEPA (care include ţările UE/SEE, Regatul Unit, Elveţia) sau transferurile în altă monedă decât euro, ele sunt puţin relevante pentru majoritatea clienţilor –
 
„Cele mai populare tipuri de plată ale noastre, utilizate de către peste 90% dintre clienţii noştri, vor rămâne fără comision”, arată fintech-ul britanic. Taxa de livrare a cardului ar putea creşte, de la caz la caz Iată ce a comunicat fintech-ul:
 
„Până în prezent, termenii noştri confirmau că acei clienţi care beneficiază de planul Standard trebuie să plătească suma de 4,99 GBP sau echivalentul acesteia în moneda locală pentru livrarea standard a unui card Revolut şi suma de 19,99 EUR sau echivalentul acesteia în moneda locală pentru livrarea expres. Taxa de livrare ar putea fi mai mare, în funcţie de destinaţia la care ne-ai solicitat să îţi expediem cardul. Începând din 23 aprilie, îţi vom arăta ce taxă se aplică pentru livrarea standard sau expres înainte să îţi comanzi cardul în aplicaţia Revolut. Ca întotdeauna, taxa de livrare poate varia în funcţie de destinaţia expedierii cardului”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

staciu dan
22.02.2021, 13:22:56

Incet incet magia revolut incepe sa semene tot mai mult cu o banca adevarata :)

+4 (6 voturi)
pathfinder
22.02.2021, 13:38:20

Ba mai rau. Si era de asteptat...

-2 (8 voturi)
kalu kalu
22.02.2021, 13:32:47

revolut isi sapa singur groapa !!! Deja raiffeisen imi ofera cu mult mai mult, fara comisioane, ceea ce oferea demult revolut. Urmeaza sa-mi inchid contul de revolut, deja cardul lor imi ocupa loc degeaba !!!

+4 (4 voturi)
Conductoru'
22.02.2021, 15:24:25

Metoda ruseasca, gratis la inceput iar apoi cu pasi mici da desi de comisionare.

+3 (3 voturi)
Popa Pius
22.02.2021, 15:45:35

Sula se bagă in fund incetul cu incetul, nu toată deodată. Mai întîi să te prindă cu bani mulți în cont, să nu mai renteze fuga și apoi micile ciupeli.

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările