articolul anterior articolul urmator

Revoluţia fiscală taie din pensiile private

18
2 Apr 2018 06:20:36
Autor: Elena Deacu
Procentul virat la pilonul II e mai mic, admite Lia Olguţa Vasilescu, dând însă asigurări că suma absolută nu se schimbă, pentru că salariul brut creşte. Dar n-a fost aşa FOTO Andreea Alexandru
Procentul virat la pilonul II e mai mic, admite Lia Olguţa Vasilescu, dând însă asigurări că suma absolută nu se schimbă, pentru că salariul brut creşte. Dar n-a fost aşa FOTO Andreea Alexandru

18 Comentarii

M Costi
2.04.2018, 08:16:06

@Elena Deacu - "...pentru veniturile din drepturi de proprietate intelectuală nu se mai datorează contribuţie de asigurări sociale - deci nu se mai fac viramente la pilonul II - dacă persoana realizează în aceeaşi lună şi venituri în baza unui contract de muncă...." ! Si atunci , daca respectiva persoana nu mai contribuie la asigurari sociale , de ce ar fi de plans ca Statul nu ii vireaza bani la pilonul II ?

-4 (10 voturi)
M Costi
2.04.2018, 08:19:46

P.S. Ne-ati putea prezenta cateva cazuri concrete prin care sa argumentati afirmatia "...revoluţie fiscală .....un atac la salariile românilor..." ?

-2 (10 voturi)
Un cititor
2.04.2018, 08:55:51

Ipocrizia, minciuna , prostia si hotia sunt duse la extrem! Acesti impostori care au bagat mana pana la umar in buzunarele celor care se chinuie sa-si puna un ban ( indiferent din ce domeniu ar fi) deoparte petru batranete si care aduc venit la bugetul statulului trebuie maziliti ! Aceasta incompetenta si nu doar ea, ci toti maleficii actuali din fruntea statului care au intrat cu bocancii in banii romanilor trebuie maziliti !!! Cu ce drept?! De la cine putere?! Aceasta porcarie si marsavie care se numeste nu Revolutia fiscala ci Prostitutia fiscala isi va arata efectele nu doar aici. Mereu vom mai descoperi cate ceva !!! Pentru ce trebuia bulversat, fara nici o competenta si fara sa se faca studii prealabile compexe de impact?! , Pentru ce ?! In plus cum raspunde cucoana asta celor extrem de multi carora le-au scazut salariile?! Sunt astia oameni de buna credinta?! Demni de incredere?! Nu! Sunt niste smecheri dar si incompetenti care ne cred prosti !!! Acum vor sa se ocupe de autonomia teritoriala ( ca in rest le-au rezolvat pe toate) pe care vor s-o faca intr-o noapte ! Da, niste incompetenti, in prostia lor, ne hotarasc soarta !!! Si noi stam pasivi !!!

+4 (6 voturi)
gheorghe zamfir
2.04.2018, 09:42:42

Ofticatilor de la Adevarul mai schimbati-va ...pemparsii..ca incepeti sa mirositi tare urat

-8 (12 voturi)
Mihai Popescu
2.04.2018, 10:29:51

Nu ma intereseaza pt. ca am pensie speciala de 9.000 lei/luna dupa 20 de ani de stat in cizme. Nu au astia curajul sa taie din pensiile speciale. Poat doar sa le mai mareasca asa pe la 10.000 lei/luna.

-2 (6 voturi)