Bani

articolul anterior articolul urmator

România riscă să piardă 300 de milioane de euro. Ce spune ministrul Fondurilor Europene

1
7 Nov 2019 12:00:10
Autor: Afrodita Cicovschi

România riscă să piardă 300 de milioane de euro, pentru această sumă existând un risc de dezangajare dacă nu este folosită, a declarat la Digi24 ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş.

"Discutăm de o sumă mare de bani, 300 milioane de euro, pentru care există risc de dezangajare, şi trebuie să luăm toate măsurile. Riscăm pierderea acestor bani. La nivelul CE, în fiecare an acţionează acest risc de pierdere de bani europeni: dacă nu îi foloseşti, dacă nu faci plăţi către beneficiari, îi pierzi. Grija noastră pe termen scurt e să salvăm aceşti bani, ei fac parte din bugetul României”, a declarat Boloş, la Digi24.
 
Potrivit acestuia, direcţia fondurilor este cea conform programelor operaţionale, fiind vizată în special infrastructura.
 
"Este vorba atât de cea la nivelul autorităţilor locale, cât şi despre proiecte mari de infrastructură de care România are nevoie: autostrăzu, căi ferate, parte de transport naval”, a adăugat ministrul Fondurilor Europene.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

LochRoagPM
7.11.2019, 12:23:12

Haideți bă! Treceți la treabă! Nu mai creați dezastre că nu sunt bani , că pierdeți bani ...șamd! Te-au numit ministru, treci la treabă și adu banii ăia 300 de meleoane dă ieuro. Ce-ai fi vrut să găsești toate lucrurile și contractele făcute la zero?! Păi și tu ce-ai mai fi făcut până la sfârșitul anului că doar ești unul din ăia capabili, transparent și dă bun simț! Gata , la treabă!

Modifică Setările