Bani

articolul anterior articolul urmator

Studiu: Jumătate dintre români vor să cumpere pe datorie

0
14 Sep 2021 13:01:03
Autor: Afrodita Cicovschi

Unu din doi români din mediul urban intenţionează să folosească servicii de tipul  “Buy Now and Pay Later” - Cumperi acum, plăteşti mai târziu”, arată un studiu iSense Solutions, realizat la comanda companiei fintech Revo Technologies ce operează brandul Mokka.

Astfel, 55% dintre respondenţi afirmă că intenţionează să cumpere produse pe care să le achite ulterior în rate în următorul an. 
 
Aproape jumătate dintre respondenţi (46%) cunosc serviciul „Cumperi acum, plăteşti mai târziu”,  care oferă clienţilor posibilitatea de a face achiziţii instantaneu în magazine online şi offline şi de a plăti pentru acestea rate lunare în timp.
 
Mokka, primul serviciu „Cumperi acum, plăteşti mai târziu”, disponibil la comercianţi precum Noriel, Mobexpert, CCC şi alţii, a fost introdus în România de compania fintech Revo Technologies la începutul acestui an. Revo Techologies, care operează şi în Polonia şi Rusia, intenţionează să se extindă în Europa Centrală în următoarele 18-24 de luni, iar în prezent se mândreşte cu peste 7.000 de magazine partenere din regiune şi cu peste 8 milioane de utilizatori înregistraţi.
 
„Suntem încântaţi că România s-a aliniat la trendul global „Cumperi acum, plăteşti mai târziu” (Buy Now Pay Later), care devine din ce în ce mai popular pe zi ce trece, atât în rândurile comercianţilor de top, cât şi al cumpărătorilor mai tineri. Mokka oferă cumpărătorilor o modalitate flexibilă şi transparentă de a plăti pentru achiziţii, o alternativă superioară produselor bancare tradiţionale în ceea ce priveşte uşurinţa şi comoditatea ", a declarat Irene Shvakman, fondatorul Revo Technologies. 
 
Totodată, pentru majoritatea românilor din mediul urban, timpul în care este acordat un credit este de cea mai mare importanţă: 45% consideră foarte importantă viteza de acordare a creditului.
 
BNPL este un serviciu nou, oferit de companiile fintech la nivel global, care este disponibil în magazinele online şi offline şi permite oricărui cumpărător să se înregistreze în câteva secunde şi să poată plăti achiziţiile ulterior în rate convenabile. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările