Bani

articolul anterior articolul urmator

Topul celor mai bine plătite meserii

3
4 Aug 2020 11:38:52
Autor: Afrodita Cicovschi

Potrivit raportului Piaţa Forţei de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în perioada Decembrie 2019 – Ianuarie 2020 pe un eşantion de 449 companii, a reieşit topul celor mai bine plătite domenii, pentru tinerii cu o experienţă între 0-2 ani.

Conform raportului, industriile cu cele mai mari salarii pentru juniori sunt IT&C, Vânzări şi Inginerie, iar în următoarea categorie care cuprinde salarii medii pentru juniori se află domenii precum: Customer Support, Contabilitate şi Marketing & PR.

Cele 17 companii de top din România prezente la târgul pentru absolvenţi îşi defăşoară activitatea în domenii precum Finaciar-Bancar, IT, Telecomunicaţii, Inginerie, Retail, FMCG, Consultanţă, aşadar participanţii au mari şanse ca, pe lângă obţinerea unei oportunităţi de carieră potrivite, să aibă parte şi de un salariu motivant.
    
„Evenimentul nostru se apropie cu paşi de repezi de final, aşa că îi îndemnăm pe tinerii care îşi caută un job în această perioadă să profite de ultimele săptămâni ale târgului virtual. Companiile partenere au sute de oportunităţi disponibile şi, cu siguranţă există un loc de muncă potrivit pentru fiecare candidat. De asemenea, credem că dezvoltarea abilităţilor este un aspect important din carieră oricărui profesionist aşa că am decis să oferim 3 cursuri UDEMY celor aflaţi la început de carieră prin intermediul concursului de pe microsite-ul târgului virtual”, afirmă Ancuţa Popa, Project Manager – Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi.
 
 
Absolvenţii din promoţia 2020 de la ciclul de licenţă şi masterat din toată ţara, dar şi tinerii profesionişti care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitaţi să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfăşoară Târgul Virtual pentru Absolvenţi 2020, un eveniment complex care reuneşte companii de top din România, ce oferă tinerilor ambiţioşi cele mai actuale oportunităţi de carieră din această perioadă.
 
Afla la cea de-a 14-a ediţie, Târgul Virtual pentru Absolvenţi 2020, oferă tinerilor interesaţi să facă primii paşi spre viitoarea carieră, o paletă largă de oportunităţi de care pot profita pentru încă două săptămâni. Participanţii au posibilitatea de a-şi alege programul de internship/trainee sau jobul potrivit din domenii variate, precum: Vânzări, Customer-Support, IT&C, Contabilitate, Administrativ, Inginerie, Margeting&PR, Achiziţii, HR sau Producţie.
 
Ce pot găsi tinerii la târgul virtual
 
Pe lângă posibilitatea de a aplica online cu CV-ul la jobul sau programul de internship şi traineeship de care sunt interesaţi, absolvenţii au ocazia de a afla mai multe informaţii despre companiile participante prin accesarea profilelor online ale acestora. Participanţii pot afla ce carieră li se potriveşte în funcţie de personalitate prin Quiz-ul de Carieră, sau pot accesa Ghidul de Angajare pentru Tineri care conţine informaţii despre salarii, criterii căutate de angajatori şi aşa mai departe.
 
Participanţii vor avea parte de entertainment pe parcursul evenimentului şi sunt provocaţi să participe la concursul interactiv care se desfăşoară pe www.hipo.ro, prin intermediul căruia pot câştiga unul dintre cele 3 cursuri online UDEMY.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

un roman doar
4.08.2020, 16:48:54

articol de publicitate Autorul confunda " meseria" cu " profesia " . Autorul exclude profesii din sistemul bugetar muuult mai bine platite decat cele din privat . Autorul spune ca sunt sute de locuri de munca si fiecare absolvent isi gaseste unul , nu si ca sunt peste 100 de mii de absolventi , restul ce fac ?

+1 (1 vot)
Mihai Popescu
4.08.2020, 18:08:03

Meserii platite la stat gen ASF, ROMATSA, ANRE etc. etc. Acolo nu se poate angaja decit pe pile f.f. mari pt. ca sunt salrii enorm cu munca f. putin.

+2 (2 voturi)
un roman doar
4.08.2020, 21:43:08

Nu trebuie sa privesti asa departe , uite iti dau 2 exemple : soferii de pe ambulante castiga la 10 mii de lei lunar iar asistentele pana la 15 mii lei lunar ( brut ) . Câti "corporatisti" cu doctorate adevarate , fosti olimpici internationali , crezi ca au 15 mii de lei lunar ?

+2 (2 voturi)