articolul anterior articolul urmator

Achiziţia Opel de către Groupe PSA îngrijorează Germania şi Marea Britanie

3
17 Feb 2017 19:08:55
Autor: Mihnea Buruianu

3 Comentarii

Florin Georgescu
17.02.2017, 20:46:01

Germani,englezi,americani,francezi ce mai conteza cine sunt patronii? Palmasii vor ramane sclavi si bogatii se duc unde sclavul e mai ieftin si mai docil.

+1 (1 vot)
TGV PROFESORUL
18.02.2017, 09:36:29

@Florin Georgescu Cam asa e...in general...in cazul asta, muncitorii din fabricile de automobile europene sint in general destul de bine platiti...dar ca numar sint relativ putini...multe operatiuni sint robotizate...pe viitor vor lucra mai mult robotii in aceastra industrie...

M Cris
21.04.2017, 16:27:09

Draga Opel, a venit timpul sa inveti de la francezi: Uite un extras din carnetul de garantie si intretinere Renault/Nissan tiparit in 2014: In cazul in care aveti o problema cu reparatia in service autorizat va rugam sa parcurgeti urmatoarele etape: 1. contactati managerul de departamnent (adica seful de service) - cel de la Dealer nu a fost in stare sa-mi spuna nimic folositor, nici nu stia de problema in totalitate - de la angajatii lui, desi i-am lasat timp sa se pregateasca, doar a dat vina pe masina ca "are motorul copt" 2. in cazul in care nu sinteti multumiti contactati Directorul General (sau managerul as spune eu) - cum sa-l contactezi ca nu are numarul de telefon public? Am cerut acest lucru in Call Center... dar nimic, am cerut acest lucru de la Opel Ronamia si am fost trimis la punctul 1. Oricum am aflat cine e... in CV-ul lui scrie ca lucreaza la Dealer Opel fara sa-i spuna numele... de parca ar fi o rusine. 3. In cazul in care sinteti in continuare nemultumit va rugam sa contactati S.C. Renault/NIssan Romania - da, in cazul Opel Romania mi-au raspuns doar pe email (desi eu am cerut sa fiu sunat de cineva de la ei) ca nu se baga intre client si service. Faci parte dintr-o Asociatie, care asociatie nu poate functiona fara un set de reguli comune. Cu consideratie, .al tau utilizator. PS. O fi o coincidenta ca Renault/Nissan Romania a iesit din APIA??