Business Internaţional

articolul anterior articolul urmator

Barack Obama pentru o zi. Cum arată apartamentul de lux din Antalya în care a poposit preşedintele american - FOTO

1
10 May 2016 19:29:23
Autor: Florel Manu
Preşedintele american Barack Obama a poposit pentru două zile în Antalya, în noiembrie 2015
Preşedintele american Barack Obama a poposit pentru două zile în Antalya, în noiembrie 2015

Antalya a fost una din destinaţiile de anul trecut ale preşedintelui american Barack Obama, care a ajuns în Turcia pentru a participa la reuniunea G20, din noiembrie anul trecut. Reporterii „Adevărul“ au intrat în apartamentul de lux în care a poposit pentru câteva zile preşedintele american şi vă prezintă care sunt condiţiile oferite acestuia.

Cum e să ajungi într-un hotel şi să ţi se ofere un apartament de lux? Nimic neobişnuit până aici. Ai bani şi plăteşti. Însă banii parcă scapă mai repede printre degete când auzi că vei locui în apartamentul în care a poposit pentru două nopţi cel mai important om din lume. Preşedintele Statelor Unite.
 
Apartamentl în care a stat preşedintele american se regăseşte şi în ofertele agenţiilor de turism din România. Pentru cei care vor să se cazeze în acest apartament, preţul de agenţie este de 13.400 de euro pentru un sejur de şapte nopţi, pentru două persoane, în sistem de ultra-all inclusive, sumă în care sunt incluse biletele de avion şi transferul la hotel şi apoi la aeroport. Potrivit directorului de vânzări al hotelului, preţul de la recepţie al apartamentului este de 1.500 de dolari pe noapte.
 
Barack Obama a fost cazat la Hotelul Calista Luxury Resort din Belek, când, în perioada 15-16 noiembrie 2015, s-a desfăsurat în Antalya Summiturl G 20, care a avut ca principală temă combaterea terorismului.
 
Preşedintele american Barack Obama a avut atunci şi o întâlnire discretă cu preşedintele rus Vladimir Putin. După discuţiile oficiale, Obama s-a retras, timp de două zile, la Hotelul Claista din Belek, regiunea Antalya. 
 
Preşedintele american a locuit în paratamentul 1415 – Royal de la etajul patru din corpul principal al resortului de lux. Prima încăpere în care intri este un living de aproape 20 de metri pătraţi, care are o ieşire pe un balcon generos cu vedere la Marea Mediterană. Încăperea beneficiază de un spaţiu de relaxare cu televizor, bar, bandă de alergare şi cu acces către o altă cameră, unde este amenajată o masă de 12 persoane.
 
Din această încăpere se pătrunde în spaţiul de odihnă. O cameră de peste 20 de metri pătraţi, cu oglinzi şi un pat înalt plasat spre peretele interior. Din pat există o vedere către interiorul complexului hotelier şi se pot vedea marea şi plaja privată a resortului.
 
Camera este decorată cu oglinzi, tablouri şi telefoane care le imită pe cele din anii `50.
 
Baia este mai mult decât generoasă, cu o cadă adâncă şi mult spaţiu. În altă cameră alăturată celei în care a stat Obama, cu o intrare separată a fost organizat un dispozitiv special de pază.
 

Livingul apartamentului de lux din Antalya, unde a poposit preşedintele american Barack Obama, în noiembrie 2015 FOTO Florel Manu
 
Camera de odihnă a apartamentului de lux din Antalya, unde a poposit preşedintele american Barack Obama, în noiembrie 2015 FOTO Florel Manu
 

Holul apartamentului de lux din Antalya, unde a poposit preşedintele american Barack Obama, în noiembrie 2015 FOTO Florel Manu
 
 

Vedere din apartamentul de lux din Antalya, unde a poposit preşedintele american Barack Obama, în noiembrie 2015 FOTO Florel Manu

Vedere din apartamentul de lux din Antalya, unde a poposit preşedintele american Barack Obama, în noiembrie 2015 FOTO Florel Manu

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ara Brandiana
10.05.2016, 22:51:43

Ei, ce sa spun ...mare lux! Presupun insa, ca rupeti inima unora de prin targ!

+1 (1 vot)
Modifică Setările