Business Internaţional

articolul anterior articolul urmator

Thailanda se redeschide! Când sunt aşteptaţi primii turişti

2
31 May 2020 13:50:32
Autor: Afrodita Cicovschi

Thailanda se redeschide pentru vizitatorii străini, după cum au anunţat oficialii ţării, precizând însă că turiştii nu sunt aşteptaţi chiar de la data de 1 iunie, pentru că există încă o „stare de asediu” pe timp de noapte.

Turiştii care doresc să viziteze Thailanda vor trebui să aştepte încă o lună, întrucât ţara se va deschide pentru vizitatorii străini de la 1 iulie, scrie LonelyPlanet.com, citat de news.ro.
 
Aeroportul Internaţional Phuket este în prezent închis, pentru că există o stare naţională de urgenţă în vigoare până la 30 iunie, cu o "stare de asediu" pe timp de noapte.
 
Sunt companii din retail, muzee şi atracţii pentru vizitatori care s-au deschis deja pentru localnci, iar restaurantele pot primi clienţi cu condiţia respectării unor măsuri stricte de distanţare socială.
 
Hotelurile şi staţiunile din unele zone au primit permisiunea să primească vizitatori locali, iar cinematografele, teatrele, SPA-urile şi grădinile zoologice se numără printre locurile care se pot redeschide la 1 iunie, în condiţii stricte.
 
Guvernul thailandez a anunţat acum că toate afacerile şi activităţile blocate până acum pot reporni la 1 iulie, inclusiv călătoriile interprovinciale şi internaţionale. Unele dintre restricţiile şi documentele necesare în prezent pentru călătoriile interprovinciale vor fi relaxate în cursul lunii iunie.
 
Potrivit secretarului general al Consiliului de Securitate Naţională, Gen Somsak Rungsita, acest lucru va conduce la o redeschidere completă a ţării, deşi va fi necesară utilizarea măştilor de faţă, distanţarea socială şi spălarea mâinilor.
 
Aceasta este o veste excelentă pentru călători, deoarece Thailanda este o destinaţie foarte populară, inclusiv pentru români.
 
"Autorităţile vor purta discuţii serioase, deoarece după încheierea decretului de urgenţă, vor fi folosite alte legi. Cooperarea oamenilor este esenţială. Atât timp cât boala se răspândeşte la nivel mondial, va trebui să luptăm împotriva ei pentru un timp", spune Rungsita.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Popa Pius
31.05.2020, 16:04:55

Thailanda isi redeschide picioarele... Nimic nou.

gmbplay
1.06.2020, 07:40:47

Citi minori prospatura au in stocuri acum ?

Modifică Setările