Business Internaţional

articolul anterior articolul urmator

Un fost secretar de stat din Guvernul Cioloş a fost recrutat de unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri logistice

1
23 Feb 2018 13:10:10
Autor: Redacţia Adevărul

Dezvoltatorul de parcuri logistice şi industriale CTP, cu acţionariat olandez, l-a numit pe Emanoil Dascălu în funcţia de director de construcţii pentru România.

Emanoil Dascălu are 45 de ani şi va fi responsabil de gestionarea tuturor activităţilor de construcţie derulate de CTP în România.
 
Între 2003 şi 2005, a fost consultantul directorului general al constructorului Aedificia Carpaţi. Timp de aproape şapte ani a fost directorul de construcţii şi dezvoltare al retailerului Kaufland România. De asemenea, a lucrat în funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene din Guvernul Cioloş şi a fost responsabil pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM). Printre alte proiecte importante în care Emanoil Dascălu s-a implicat se află renovarea uzinei Ford Engine din Londra.
 
Citiţi continuarea articolului pe www.newmoney.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

eu doar constat
23.02.2018, 16:16:25

CTP, adica Cristian Tudor Popescu are actionariat olandez? Chiar crede Redactia Adevarul ca cititorii sai il percep pe acest CTP altcineva decat Cristian Tudor Popescu? Nu mai aveti "cap limpede" in schema?

Modifică Setările