Imobiliare

articolul anterior articolul urmator

Cum au fost pregătite clădirile de birouri pentru reîntoarcerea angajaţilor

0
4 Jun 2020 19:26:52
Autor: Elena Deacu
FOTO Asociaţia Investitorilor în Real Estate
FOTO Asociaţia Investitorilor în Real Estate

Clădirile de birouri au fost adaptate noii realităţi, în conformitate cu toate măsurile obligatorii de prevenţie în sănătate publică, anunţă Asociaţia Investitorilor în Real Estate din România (AREI), care transmite că aşteaptă angajaţii să se reîntoarcă la birou.

„Încă de la începutul lunii aprilie, revenirea în siguranţă la birou a fost preocuparea principală a asociaţiei şi fiecare membru în parte a lucrat la câte un plan de măsuri specifice. În acest context, am avut un dialog constructiv cu autorităţile competente, care ne-au acordat tot suportul lor pentru a contura un demers de pregătire în vederea reîntoarcerii la locul de muncă. Siguranţa şi sănătatea publică este şi va rămâne prioritatea zero pentru noi”, explică Antoanela Comşa, preşedintele Asociaţiei Investitorilor în Real Estate.

Măsurile luate în clădirile de birouri din reţeaua AREI: instalarea de panouri separatoare la recepţia clădirilor, igienizarea şi curăţarea conform protocoalelor impuse de autorităţile publice, utilizarea de stickere pe culoare, scări şi la intrări, marcarea orientativă în lifturi şi zonele de aşteptare, instalarea de dispensere cu substanţe de dezinfectare a mâinilor în toate zonele de acces în clădiri, în spaţiile comune, lângă uşile cu deschidere manuală şi în apropierea lifturilor, crearea de culoare şi zone speciale dedicate furnizorilor şi curierilor.

„Totodată, în contextul în care, după data de 15 mai, angajaţii s-au întors, treptat – treptat la birou, înţelegem că unele preocupări ale celor care doresc să revină la locul de muncă sunt legate de transportul în comun. În acest sens, am pus la dispoziţia chiriaşilor noştri multiple opţiuni de parcare pentru mijloace alternative de transport, precum biciclete şi trotinete, mai spun reprezentanţii asociaţiei.

Asociaţia Investitorilor în Real Estate (AREI - Association of Real Estate Investors) reuneşte 24 de companii inclusiv: AFI Europe România, Argo Capital Property, Bluehouse Capital, CA Immo Real Estate Management, Ceetrus România, Cordia România, CTP Invest, Estoria City, Forte Partners, Globalworth, GranVia România, Hercesa Imobiliara, Lion’s Head Investments, Mulberry Development, NEPI Rockcastle, Portico Investments România, Portland Trust, Professional Immo Partners, P3 Logistic Parks, S Immo România, Sonae Sierra România, Speedwell, Ţiriac Imobiliare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii