Imobiliare

articolul anterior articolul urmator

Hotelul deţinut de fratele lui Robert Negoiţă va fi închis turiştilor. Ce destinaţie va avea Rin Grand Hotel

1
17 Jan 2022 11:55:08
Autor: Afrodita Cicovschi

Unul dintre cele mai mari hoteluri din ţară din punct de vedere al capacităţii de cazare va fi închis turiştilor, hotelul deţinut de fratele primarului Robert Negoiţă urmînd să aibă altă destinaţie, potrivit ZF.

Rin Grand Hotel, hotelul din sudul Bucureştiului, de lângă târgul de maşini Vitan, o investiţie de 60 mil. euro, care stârnea controverse la lansarea din 2017, când era anunţat ca „cel mai mare hotel din Europa“, s-a închis pentru turişti şi va fi convertit integral în apartamente.
 
„Pandemia ne-a afectat foarte mult, gradul de ocupare şi veniturile s-au prăbuşit dramatic la Rin Grand Hotel, veniturile au scăzut cu 80%, am adus chiar bani de acasă. L-am închis şi transformăm ultimele camere ce funcţionau în regim hotelier în apartamente. Până în vara anului viitor vom finaliza această conversie“, a spus pentru ZF Ionuţ Negoiţă, proprietarul hotelului.
 
Anul trecut mai funcţionau în regim hotelier 480 din cele aproape 1.500 de camere pe care le avea la des­chidere hotelul.
 
La lansarea în 2007, fraţii Negoiţă erau încrezători că cele 1.460 de camere vor fi bine primate de piaţă şi că hotelul Rin Grand Hotel va deveni profitabil în doar câţiva ani. În 2012, doar o treime din capacitatea totală de cazare mai funcţiona în regim hotelier, restul fiind transformată în apartamente care au fost scoase la vânzare.
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ionica Porumbel
17.01.2022, 16:34:06

Când s-au apucat de studii de piață și au descoperit că multe neveste își vor trimite bărbații la o mică distracție, au luat în calcul și stolurile călătoare dornice de cazare... Hotel este una, dar să ai atâția vecini pe cap este un coșmar. Pe când mai procopsesc Capitala cu alte construcții unicat în Europa?!

Modifică Setările