Imobiliare

articolul anterior articolul urmator

Un magnat din domeniul feroviar vrea să construiască un ansamblu rezidenţial în Pipera

2
19 Jul 2019 16:21:11
Autor: Afrodita Cicovschi

Un cunoscut om de afaceri din domeniul feroviar şi-a anunţat intenţia de a construi un ansamblu rezidenţial în nordul Capitalei, depunând deja la Primăria Municipiului Bucureşti documentaţia pentru Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

Grupul feroviar Grampet, deţinut de oamenii de afaceri Gruia Stoica şi Vasile Didilă, pregăteşte dezvoltarea unui ansamblu rezidenţial cu cinci blocuri de 5 şi 6 etaje lângă complexul Sere Pipera, potrivit documentaţiei depuse la primărie în vederea obţinerii Planului Urbanistic Zonal.
 
Cei doi investitori deţin din 2016 un teren în suprafaţă de 10.367 de metri pătraţi pe care şi-au propus să dezvolte un complex rezidenţial cu o suprafaţă construită desfăşurată de 22.800 de metri pătraţi ce va dispune de 212 locuri de parcare subterane şi 28 de parcaje supraterane, scrie profit.ro.
 
Grupul Grampet – Grup Feroviar Român furnizează soluţii şi produse de transport feroviar: servicii de transport feroviar marfă, construcţii, reparaţii şi modernizarea materialului rulant, producţia de piese de schimb, închiriere de material rulant, transbordarea mărfurilor, servicii logistice, precum şi soluţii inovatoare de IT pentru industrie. Operatorii săi - Grup Feroviar Român, Eurorail Logistcs Doo Serbia, Grampet Cargo Austria, Train Hungary, Train Hungary Croatia, Bulgarian Railway Company - vând soluţii logistice asigurate cu o flotă de 20.000 vagoane şi 400 locomotive.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Galeriu Crestinu
19.07.2019, 21:41:57

....sa-i adune pe toti cokalarii da bukale si sa-i bage-n blocurile alea de beton ca Ceaushescu......si sa-i coaca bine pe canicula .....pana se dospesc precum cozonacii acolo....

George J.
20.07.2019, 18:12:18

In articolul-reclama de mai sus, ați ‘uitat’ sa menționați ca Gruia Stoica (investitorul, magnatul, etc.) a făcut o scurta vizita și prin pușcărie, fiind cercetat pentru fapte de corupție. A ‘scapat’ cu o condamnare de doi ani și jumătate cu suspendare. .

Modifică Setările